Různých webů o vaření existují desítky. O záplavu anonymních receptů lze „zakopnout“ pomalu i na stránkách věnujících se testům pneumatik. Pokud se ale čtenář chce dozvědět něco navíc, má obvykle smůlu. A právě pro ty, kteří se ke svým kulinářským výtvorům chtějí hrdě hlásit, diskutovat o nich a předávat si cenné rady, byl spuštěn komunitní gastroweb NaMásle.cz.
Server www.namasle.cz se chce vyprofilovat jako sociální síť pro ty, kteří mají kladný vztah k vaření z poctivých surovin, nebo je pro ně jídlo vášní a rádi si o něm třeba jen povídají. Lidé zde mohou sdílet a komentovat své recepty, diskutovat, seznamovat se, psát si svůj deník, sdílet názory, zážitky a zkušenosti.
Za několik týdnů po spuštění na NaMásle.cz si vytvořilo profil skoro 2,5 tisíce uživatelů, kteří na server umístili přes 900 receptů.



Electra dorazila do Česka a tentokrát to není ta Baťova. Hlavní roli hrají elektromobily
Svatý grál ctitelů supersportů: Lamborghini Miura slaví 60 let
Dobrá zpráva pro důchodce. Od příštího roku mohou jezdit bez papíru
Test Mitsubishi Outlander PHEV 4×4 Intense (2025): Čekání se vyplatilo
Dacia Bigster, o které pořád sní spousta českých zákazníků, se vyrábí. S dieselem stojí zhruba 600 tisíc, ale je tu problém
