BusinessInfo.cz - Oficiální portál pro podnikatele: Vše pro podnikatele na jednom místě.

17.12.2014 | , BusinessInfo.cz
Komerční sdělení


Chcete se dozvědět, kde získat dotaci, jak správně platit daně nebo jak se nejlépe zorientovat v nové legislativě? Odpovědi na tyto i další klíčové otázky nabízí zástupcům malých a středních firem podnikatelský portál BusinessInfo.cz.

Na malé a střední firmy dlouho téměř nikdo nemyslel. Razantní změnu přinesl až nástup podnikatelského portálu BusinessInfo.cz (www.businessinfo.cz), jehož prostřednictvím Ministerstvo průmyslu a obchodu a jeho agentura CzechTrade poskytují této klíčové skupině podnikatelů všechny důležité informace na jednom místě. 

Podnikatelé zde naleznou všechny potřebné údaje bez nutnosti hledat je jinde. Kromě komplexních informací pro podnikání nabízí portál řadu unikátních textů zaměřených na problematiku mezinárodního obchodu. Rubrika Teritoriální informace (http://www.businessinfo.cz/zeme) přináší pro každou zemi světa komplexní základní informace, aktuální podnikatelské příležitosti a kontakty na tamní zastoupení ČR, zejména pak exportní tipy z jednotlivých zemí, dále tematické rubriky orientované na podnikání a právo, ale i specializované služby a databáze. 

Elektronické formuláře i videonávody 

Finanční profit mohou firmám přinést rubriky zaměřené na reportování nových výzev a uzávěrky dotačních programů, na programy důležitých světových veletrhů nebo na zahraniční poptávky z konkrétního teritoria. Širokou skupinu uživatelů má i kalendář důležitých akcí (www.businessinfo.cz/ka).
Portál také nabízí širokou škálu elektronických formulářů (www.businessinfo.cz/formulare) a videonávody, které pomohou zorientovat se v problematice živností, daní či zakládání a fungování podnikatelských subjektů (www.businessinfo.cz/video), BusinessInfo.cz slouží rovněž jako centrální elektronická verze Jednotných kontaktních míst (JKM) (www.businessinfo.cz/jkm) atd. 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení