Budvar ukončil podporu hokejové extraligy

26.09.2012 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Po devíti letech skončila podpora hokejové extraligy ze strany pivovaru Budvar. Důvodem odstoupení od smlouvy je ten, že brněnský klub Kometa při domácích zápasech prodává na stadionu jiné pivo.

Fakt, že BPA nezajistila exkluzivní prodej našeho piva na hokejovém stadionu v Brně, je důvodem k odstoupení od smlouvy. Podávání našeho piva během hokejových utkání je pro nás klíčové a žádná jiná reklamní aktivita pro nás nemá srovnatelnou hodnotu,“ uvedl Samec.

Vedení Brna si žádné problémy nepřipouští. „Nechceme to komentovat. Smlouvy s BPA máme v pořádku,“ řekl majitel klubu Libor Zábranský ČTK. Od nové sezony ale v Kajot areně, domovském stadionu Komety, čepují Starobrno. Místní pivovar se totiž stal generálním partnerem hokejového klubu, Zábranský po oznámení spolupráce uvedl, že klub získal výjimku a Budvar v areně nemusí čepovat.

To potvrdila i předsedkyně představenstva BPA Jana Obermajerová. Smlouva jednotlivých klubů s marketingovým partnerem jim to totiž dovoluje. „Je to složitý problém. Kluby mohou výjimky využívat a některé tak i učinily,“ řekla Obermajerová ČTK.

Zpráva byla převzata z webu financninoviny.cz.

Autor článku

Firemni aktualita

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT