PPF postaví kanceláře v Moskvě

28.02.2012 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Největší komplex kanceláří v Moskvě se chystá postavit skupina PPF. „Na území celkem 45 hektarů vybuduje společnost PPF Real Estate Russia administrativní komplex čítající 430 tisíc metrů čtverečních kanceláří,“ sdělil deníku E15 mluvčí PPF Milan Tománek.

PPF už má i prvního nájemce. Telekomunikační firma Rostelekom si předem pronajala 90 tisíc metrů čtverečních kanceláří. Podle ruského deníku Kommersant jde o historicky největší nájemní transakci v ruské metropoli. Rekord dosud držela Sberbank s pronájmem 56 tisíc metrů čtverečních z roku 2008. Podle ruského deníku Kommersant jde o historicky největší nájemní transakci v ruské metropoli. Rekord dosud držela Sberbank s pronájmem 56 tisíc metrů čtverečních z roku 2008.

Realitní projekty PPF se v Rusku dosud soustředily hlavně na výstavbu nákupních center. Ve fázi příprav je rezidenční projekt Klokovo na celkem 130hektarovém území nedaleko od Moskvy. PPF se podílela také na výstavbě logistického areálu Trilogy Park Tomilino, situovaného rovněž poblíž ruské metropole.

Zpráva byla převzata z E15.

Autor článku

Firemni aktualita

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT