Druhý ročník Podnikavá hlava 2011

03.03.2011 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Soutěž o nejlepší podnikatelský záměr, Podnikavá hlava 2011, vyhlásil již podruhé Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci. Partnerem akce, která se koná od 12. ledna do 20. dubna 2011, je Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest.

Hlavním smyslem soutěže je podpora rozvoje podnikatelských aktivit v regionu. Úkolem soutěžících je předložit soutěžní příspěvek ve formě podnikatelského záměru, který dosud nerealizovali. Jeho následné uskutečnění na trhu přitom není podmínkou. Do soutěže se mohou přihlásit jednotlivci – fyzické osoby starší 18 let nebo soutěžní týmy, v nichž alespoň jeden člen dovršil v den uzávěrky soutěže 18 let.

Kromě nejlepšího podnikatelského záměru budou odměněny také dvě další kategorie. Těmi jsou Podnikatel v sukních a Nejlepší středoškolák. Nová soutěžní kategorie pro středoškoláky a žáky učilišť umožňuje zúčastnit se soutěže i podnikavým studentům, kteří jsou oproti starším účastníkům soutěže v nevýhodě z hlediska znalostí a praxe.

Na účastníky do desátého soutěžního místa čekají zajímavé ceny. V kategorii Podnikavá hlava získá vítěz na realizaci svého projektu finanční částku ve výši 50 tisíc korun, dále pronájem kanceláře v Podnikatelském inkubátoru VTP UP na 1 rok zdarma, 10 hodin konzultačních služeb měsíčně a další hodnotné věcné ceny. Soutěžící, kteří se umístí na druhém a třetím místě budou odměněni zajímavým finančním příspěvkem, notebookem, bezplatným pronájmem virtuální kanceláře na 1 rok s 10-ti hodinami konzultačních služeb měsíčně zdarma.

Vítěz v kategorii Nejlepší středoškolák se může těšit na finanční odměnu 5 tisíc korun a chytrý telefon. Na nejlepšího Podnikatele v sukních pak čeká odměna 15 tisíc korun.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne ve středu 11. května 2011.

Zpráva převzata z agentury Czechinvest.

Autor článku

Firemni aktualita

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT