Investice do ready made společnosti

09.02.2011 | , PR text
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Uvažujete nad tím, zda si založit novou společnost, nebo investovat do koupě jižexistující společnosti? Máte obavu, že v již založené společnosti někdo podnikal,případně, že má dluh? Nemějte strach a bez obav si vyberte z nabídky ready madespolečnosti.

Nemáte čas čekat celé dny, možná i celý měsíc kým by Vám zapsali Vaši společnost do Obchodního rejstříku a trávit celé dny na úřadech vyřizováním potřebných náležitostí, a přitom nemáte ani jistotu, že Vám Vaši společnost skutečně do rejstříku zapíší. Snadno se může stát, že na některou náležitost zapomenete a problém je na světě! Váš problém vyřeší investice do ready made společnosti. Nevíte kde vzít peníze na její koupi? Možností jak získat peníze na budoucí podnikání je odejít pracovať do Londýna, kde jsou možnosti na výdělek lepší, a svůj byznys si rozjet po návratu domů a pokud požádáte o vrácení daní z Anglicka přibude Vám na účet ještě několik stovek euro. Druhou možností je podání žádosti o online pôžičku, a podnikat můžete ihned!

Skutečně jsou ready made společnosti zcela nové společnosti, ve kterých ještě nikdo nevykonával podnikatelskou činnost? Nemůže se jednat o společnosti, které jsou v krachu, nebo mají milionové dluhy? Tyto a mnohé další otázky si kladou mnozí z nás, a přitom úplně bezdůvodně. Při koupi ready made společnosti nemusíte mít obavu, že byste investovali do krachující společnosti, protože ready made společnosti jsou společnosti, které se zakládají pouze za účelem budoucího prodeje av nichž nikdo nikdy nevykonával podnikatelskou činnost. Vy se podpisem smlouvy a po převodu stanovené částky za společnost stáváte jejím jediným vlastníkem. Dokonce ihned po změně majitele můžete jednat jménem společnosti, vůbec nemusíte čekat na zápis do Obchodního rejstříku. Kdykoliv můžete svoji podnikatelskou činnost ukončit, nebo se rozhodnout pro predaj sro, firma, která Vám sro prodá více nemá žádné právo na danou společnost.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT