mBank rozšiřuje nabídku služeb pro podnikatele a nově nabízí povolené přečerpání

03.02.2011 | , mBank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


3.1.2011 mBank rozšiřuje nabídku služeb pro podnikatele a od února nabízí povolené přečerpání na podnikatelském účtu mBUSINESS KONTO. Povolené přečerpání je nezajištěný neúčelový úvěr, o který si zájemce požádá pohodlně přes internet. Následně stačí pouze jedna návštěva obchodního místa a klient má druhý den po schválení peníze připravené k využití. Povolené přečerpání na podnikatelském účtu mBUSINESS KONTO patří díky nízkým poplatkům a velmi výhodné úrokové sazbě ve výši 13% mezi nejlevnější podnikatelské kontokorentní úvěry na trhu.

„Povolené přečerpání je určeno především pro drobné a střední podnikatele, kteří potřebují okamžitou pomoc při financování své podnikatelské činnosti nebo chtějí mít finanční rezervu pro neočekávané provozní výdaje firmy v budoucnosti. Proto nabízíme jednoduché vyřízení úvěru během krátké doby a klient nemusí dokládat zajištění ani účel vypůjčených peněz,“ říká Marek Sabaka, specialista na podnikatelské úvěry. „Díky nízkým poplatkům a velmi výhodné úrokové sazbě ve výši 13% patří povolené přečerpání mBank k nejlevnějším podnikatelským kontokorentním úvěrům na trhu,“ dodává Marek Sabaka.

Celý proces získání úvěru je velmi jednoduchý a postačí k tomu pouze jedna návštěva obchodního místa. V internetovém bankovnictví zájemce vyplní žádost o přečerpání na účtu a zároveň obdrží informaci o maximální možné výši přečerpání. S potřebnými doklady se poté dostaví do finančního centra nebo mKiosku, kde se okamžitě dozví, zda jeho žádost byla schválena. Podmínkou poskytnutí úvěru je podnikání po dobu nejméně 12 měsíců a klientovo mBUSINESS KONTO musí vykazovat obraty alespoň za posledních 6 měsíců. Splňuje-li podnikatel tyto podmínky, může získat úvěr ve výši od 10 000 až do 120 000 korun se splatností 12 měsíců. Při plnění sjednaných podmínek může být kontokorentní úvěr automaticky obnoven na dalších 12 měsíců.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT