Firemní účet České spořitelny si podle svého sestavilo už 50 tisíc klientů

28.12.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


28.12.2010 Od poloviny července 2010 si již 50 tis. klientů sjednalo Firemní účet České spořitelny, který umožňuje individuální nastavení produktů a služeb podle přání a potřeb klienta. Díky tomu klienti zaplatí jen za ty služby, které opravdu využívají. Klienti mohou složení zvolených služeb také rychle a zdarma změnit. K Firemním účtům ČS si klienti sjednali již více než 10 tis. kontokorentů v objemu přesahujícím 2,5 mld. Kč.

Firemní účet České spořitelny nabízí také zvýhodněné podmínky plateb - čím aktivnější klient je, tím výhodnější jsou pro něj transakce. Klient si může vybrat jeden ze sedmi druhů transakčních balíčků, které obsahují určitý počet platebních operací za zvýhodněnou cenu. Některý z transakčních balíčků využívá 99 % klientů.

K nejoblíbenějším kombinacím služeb patří internetové bankovnictví a debetní karta, které si spolu s některou z dalších služeb sjednalo 59 % klientů. Služby k Firemnímu účtu ČS si klient může sám nastavit v konfigurátoru na internetových stránkách banky (www.csas.cz). Po navolení služeb a vyplnění základních osobních údajů pak může klient žádost odeslat a následně ho kontaktuje pracovník Klientského centra České spořitelny, který s ním domluví schůzku v pobočce. Firemní účet ČS mohou využít drobní podnikatelé, firmy a osoby samostatně výdělečně činné, ale také bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek či zástupci svobodných povolání.

S Firemním účtem ČS má klient možnost sjednat si pojištění karty a osobních věcí a cestovní pojištění. Nově si také může sjednat pojištění podnikání (jednoduché komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku a pojištění odpovědnosti za škodu) a pojištění klíčových osob (ochrana firmy před ztrátou klíčového pracovníka), díky kterému může majitel firmy pojistit až tři klíčové osoby, každou libovolně. V případě pojistné události nebo úrazu či úmrtí klíčového pracovníka pak firma získá prostředky na zajištění chodu podnikání. Cenu za pojištění si navíc mohou klienti zařadit do účetnictví a odečíst z daní.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT