Software602 Form Filler 4: Zjednodušení pro uživatele, nové funkce a možnost pracovat bez instalace programu do počítače

21.12.2010 | , Software 602
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


20.12.2010 Společnost Software602 dnes oznámila, že Software602 Form Filler 4 je již k dispozici. Ve verzi čtyři jsou zohledněny uživatelské požadavky ze stovek projektů, které během uplynulých osmnácti měsíců společnost realizovala.

Nová verze má přepracované uživatelské rozhraní s ovládáním prostřednictvím pásu karet jako je tomu v moderních kancelářských aplikacích, uživatele informuje o zabezpečení obsahu propracovaným systémem informačních oken a umožňuje řízení bezpečnostních úrovní otevíraných formulářů podobně jako internetové prohlížeče. Významnou změnou je rozšíření aplikace o „Portable“ verzi. Uživatel Windows může nainstalovat Software602 Form Filler (včetně „Portable“ verze Firefox) na bezpečné přenosné médium, kde může mít uložen i zaručený elektronický podpis. Takto vybaven může pracovat z jakéhokoliv počítače, aniž by bylo zapotřebí do něj instalovat software nebo ukládat důvěrné informace. Je tak možné vytvořit dočasnou zabezpečenou kancelář v internetové kavárně nebo kdekoliv jinde.

Uživatelé Windows získávají stažením nové verze i Software602 Print2PDF Free Edition, a tím i možnost provádět veškeré operace potřebné pro vytváření důvěryhodných elektronických dokumentů a práci s nimi: převod do PDF z libovolné aplikace, připojení jednoho i více elektronických podpisů, připojení elektronického časového razítka s využitím služby www.secustamp.com, ověření platnosti elektronického podpisu apod.

Prostředí Software602 Form Filler 4 je jednoduché a přehledné, že uživatel nepotřebuje zaškolení, a je bezplatně ke stažení na www.602.cz.

„Tam, kde bylo dříve zapotřebí dvou nebo tří kliknutí, tam dnes stačí jedno. Zní to jednoduše, ale je překvapivé jak v elektronických procesech hraje každé zbytečné kliknutí obrovský význam. Takové zvýšení komfortu je zároveň spojeno se zvýšením bezpečnosti a rozšířením možností. Některé z nich využije jenom část uživatelů, ale věřím, že takové funkce jako ověřování dokumentů nebo připojování časového razítka budou užitečné pro všechny,“ prohlásil člen představenstva Software602 Pavel Nemrava. „Je to krok ke světu, kde bude možné provést všechny úkony kolem elektronických dokumentů v jednom prostředí.“

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT