Nejvíc zvýhodněných jízdenek se prodalo v Ostravě

16.12.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Prodejny Lidl spojily v listopadu opět své síly s Českými drahami a nabídli zákazníkům na 17. listopadu zvýhodněnou jízdenku ČD NET LIDL za pouhých 199 Korun.  Tato akce se opět setkala u zákazníků s velkým úspěchem, kdy se během 13 dnů prodalo neuvěřitelných 6716 jízdenek. Tuto akci využili nejvíce lidé z Ostravy.

Zákazníkům se díky této nabídce naskytla možnost cestovat na státní svátek 17. listopadu po celé republice jen za 199 korun. Zvýhodněné jízdenky se začaly prodávat 4. listopadu a právě v tento den zaznamenaly prodejny největší zájem. Celkem jich v první den trvání akce prodaly 1139 z celkových 6716 prodaných kusů.

Spolupráce s Českými drahami se nám v minulosti již několikrát vyplatila. Ne jinak tomu bylo i v případě této akce. Během necelých 13 dnů se nám podařilo prodat více jak 6700 jízdenek, což považujeme za veliký úspěch. Nejvíce se prodávali v Ostravě, Havířově a Olomouci. Podobnou akci plánujeme již brzy na začátku dalšího roku,“ řekla Sandra Kipeťová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Diskontní prodejny Lidl navázali touto akcí na dlouhodobou spolupráci s Českými drahami, když první podobnou akci uspořádali v říjnu a prosinci minulého roku. Během obou termínů se prodalo více jak 28 000 jízdenek.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT