Přehled o použití karty - nová služba na bankomatech GE Money Bank

09.12.2010 | , GE Money Bank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


9.12.2010 Přehled o použití karty je nová služba na bankomatech GE Money Bank. Banka ji klientům představila jako první finanční instituce v České republice. Držitelé debetních nebo kreditních karet GE Money Bank nově mohou pomocí bankomatů zjistit informace o posledních 12 karetních transakcích. Počínaje prosincem navíc banka rozšiřuje službu Zjišťování zůstatku na účtu nebo kreditní kartě také pro neklienty banky. GE Money Bank disponuje čtvrtou největší bankomatovou sítí v České republice, ke konci letošního roku bude mít v provozu 656 bankomatů.

„Ačkoliv v zahraničí jsou podobné služby poměrně běžné a nabízí je 84 % evropských bankomatů, v České republice představuje Přehled o použití karty GE Money Bank jako první. S rostoucí frekvencí využívání platebních karet jsme u klientů zaznamenali poptávku po větší kontrole realizovaných plateb,“ říká Sandra Tomášková, ředitelka bankomatové sítě GE Money Bank.

Nová služba přehled o použití karty využívá široké bankomatové sítě GE Money Bank a dává klientům možnost okamžitého přehledu o pohybech v rámci karetního účtu. Zákazníci novou službu naleznou při obsluze bankomatu na hlavním menu pod odkazem - Služby pro Vás. Na vyžádání se přehled klientovi zobrazí automaticky na obrazovce bankomatu a v případě potřeby si jej může vytisknout či poslat do telefonu v podobě SMS zprávy.

Druhou novinkou v rámci bankomatové sítě je rozšíření služby Zjišťování zůstatku na běžném účtu nebo kreditní kartě také pro neklienty GE Money Bank. Doposud byla služba přístupná pouze klientům s účtem u GE Money Bank.

Kromě výběrů hotovosti bankomaty GE Money Bank poskytují řadu doplňujících služeb např. možnost zadávání příkazů k úhradě, změny PINu ke kartě či informace o expiraci platební karty. Přes bankomaty lze využít také službu Infolimit, díky které klient jednoduše zjistí, zda a kolik si může půjčit. Mapa všech bankomatů GE Money Bank v České republice je k dispozici na internetových stránkách www.gemoney.cz.

Autor článku

Tiskovka