GE Money Bank otevřela v Brně Komerční centrum

20.10.2010 | , GE Money Bank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


20.10.2010 GE Money Bank otevřela na začátku září v Brně nové Komerční centrum. Jde o specializovanou pobočku pro podniky a instituce. Komerční centra GE Money Bank jsou organizačně rozčleněna do osmi komerčních regionů a pokrývají tak potřeby podnikatelů v celé ČR.

V těchto specializovaných pobočkách pracují týmy profesionálních bankéřů, kteří podnikům a institucím pomáhají řešit jejich specifické požadavky. Komerční centra GE Money Bank disponují kvalitním zázemím a dostatečně dimenzovaným prostorem pro diskrétní jednání s klienty.

Firemním zákazníkům z řad podniků a institucí je nyní v Brně k dispozici specializované Komerční centrum GE Money Bank, které naleznou na Holandské ulici 3. GE Money Bank otevřela v Brně své Komerční centrum, protože Jižní Moravu považuje za jeden z motorů ekonomického a průmyslového růstu České republiky.

„Komerční centra vznikla za účelem komplexního bankovního poradenství pro firemní zákazníky s ročními objemy tržeb od 60 milionů korun. Podniky zde získají nejen informace důležité pro rozvoj jejich podnikání, ale mohou si zde nechat navrhnout optimální strukturu pro řešení svých provozních a investičních potřeb, financování tuzemského i zahraničního obchodu, navázanou na systém tuzemských i devizových účtů, případně krátkodobé i dlouhodobé depozitní produkty, a další bankovní služby,“ říká Jiří Báča, ředitel firemního bankovnictví GE Money Bank. „Klademe důraz na osobní přístup a dostupnost našich služeb. Otevřením třetího Komerčního centra se snažíme ještě více se přiblížit této klientele, která má specifické potřeby,“ dodává Jiří Báča.

V Komerčních centrech jsou podnikatelům k dispozici zkušené týmy bankéřů GE Money Bank. Jedná se o specialisty v daných oborech, konkrétně kreditní analytiky, cash management specialisty, manažery pro klíčové zákazníky a další odborníky. Ti podnikatelům na základě analýzy jejich potřeb navrhnout optimální strukturu finančních produktů, počínaje kombinací různých úvěrových produktů od investičních až po revolvingové. Doporučí optimální strukturu pro zajištění zahraničních obchodních transakcí, různých typů záruk, zahraničních akreditivů, spotových i forwardových měnových obchodů až po řešení komplexního platebního systému zákazníka.

Komerční centra jsou dobře přístupná

Další Komerční centra se nacházejí v Praze a Ostravě. Jsou dobře přístupná a pro klienty je připravena možnost parkování. Další jednotlivá pracoviště GE Money Bank zaměřené na obsluhu velkých firem naleznete i v Českých Budějovicích, Hradci Králové, Jihlavě, Jindřichově Hradci, Liberci, Olomouci, Plzni, Příbrami, Ústí nad Labem, Ústí nad Orlicí, Zlíně a Žďáru nad Sázavou. Kontakty na Komerční centra lze nalézt na internetových stránkách banky www.gemoney.cz, nebo na infolince GE Money Bank 844 844 844. Komunikace s klientem je poté řešena dle individuelní potřeby klienta.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT