Veletrh finpex zahájil 12.10. v 10 hod.

12.10.2010 | , Finpex
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


12.10.2010 Slavnostního zahájení se zúčastnili zástupci Okresní hospodářské komory Plzeňsko, města Plzně, Plzeňského kraje a Sdružení měst a obcí.

3. ročníku veletrhu FINPEX, který se koná v Měšťanské besedě ve dnech 12. a 13.října, se účastní 32 vystavovatelů z řad stavebních a developerských společností, škol a obcí.

Slavnostní zahájení, které se uskutečnilo dnes v 10 hod. za hojné účasti vystavovatelů, odborníků i představitelů státní správy, uvedla členka představenstva Okresní hospodářské komory ing. Věra Vykoupilová. Ve svém projevu poděkovala organizátorům a v krátkosti představila doprovodný program včetně části pro širokou veřejnost.

Ivo Grüner, náměstek hejtmana PK pro oblasti regionálního rozvoje, fondů EU a informatiky, vyjádřil potěšení z vysoké úrovně veletrhu a dodal: „Abych vnesl trochu optimismu do zahájení, rád bych upozornil, že v nadcházejících dnech budu podepisovat další výzvu Regionálního operačního programu. Tím se podaří zajistit další finance do stavebního průmyslu v regionu.“

„Město Plzeň je nejen investor, ale i realizátor celé řady projektů,“ uvedl ing. Vladimír Duchek, PhD., náměstek primátora města Plzně a doplnil: „nelze jmenovat všechny, ale jde např. o obchvat obce Všeruby či města Klatovy.“

Ing. Petr Náhlík ze Sdružení měst a obcí Plzeňského kraje vyzdvihl roli vzájemného dialgu účastníku veletrhu, která přispívá nejen k budování města Plzně, ale i celého Plzeňského kraje.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT