Vznikl komunitní web pro domácí kuchtíky

04.10.2010 | , Madeta
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


4.10. 2010 Společnost Madeta spustila nový komunitní gastroweb. Za několik týdnů po spuštění serveru NaMásle.cz si profil vytvořilo skoro 2,5 tisíce uživatelů, kteří na web umístili přes 900 receptů.

Různých webů o vaření existují desítky. O záplavu anonymních receptů lze „zakopnout“ pomalu i na stránkách věnujících se testům pneumatik. Pokud se ale čtenář chce dozvědět něco navíc, má obvykle smůlu. A právě pro ty, kteří se ke svým kulinářským výtvorům chtějí hrdě hlásit, diskutovat o nich a předávat si cenné rady, byl spuštěn komunitní gastroweb NaMásle.cz.

Server www.namasle.cz se chce vyprofilovat jako sociální síť pro ty, kteří mají kladný vztah k vaření z poctivých surovin, nebo je pro ně jídlo vášní a rádi si o něm třeba jen povídají. Lidé zde mohou sdílet a komentovat své recepty, diskutovat, seznamovat se, psát si svůj deník, sdílet názory, zážitky a zkušenosti.

Za několik týdnů po spuštění na NaMásle.cz si vytvořilo profil skoro 2,5 tisíce uživatelů, kteří na server umístili přes 900 receptů.

Autor článku

Tiskovka