Společnost avestus real estate obdržela územní rozhodnutí pro druhou fázi projektu explora business centre

01.10.2010 | , Avestus real estate
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


30.9. 2010 Společnost Avestus Real Estate, dříve známá pod jménem QPG s potěšením oznamuje, že obdržela územní rozhodnutí pro druhou fázi svého úspěšného projektu Explora Business Centre. Tři budovy, Neptune I, Neptune II a Saturn, doplní již dokončenou budovu Jupiter, která se nachází v Praze 13, jež je rychle rostoucí obchodní čtvrtí. Celý tento projekt je tvořen moderními kancelářskými prostory třídy A.

Druhá fáze projektu zahrnuje především kancelářské prostory, podzemní parkoviště a rovněž maloobchodní prostory. Budovy Neptune I s osmi podlažími a Neptune II s jedenácti podlažími nabídnou po svém dokončení celkem 19 tisíc metrů čtverečních. Menší budova Saturn se bude skládat ze sedmi podlaží s celkovou rozlohou více než 5 400 metrů čtverečních. Projekt výstavby byl svěřen společnosti Architekti Aukett Fitzroy Robinson.

První fáze projektu Explora Business Centre, budova Jupiter je pronajata z více než 95 % a mezi její nájemníky patří významné společnosti Citibank Europe, DHL Express (Česká republika), General Electric International, Škoda Power, Knauf Insulation, TechData International, Honda Česká republika, Trigema a ThyssenKrupp Výtahy.

„Úspěch budovy Jupiter, která je součástí Explory dalece překonal naše očekávání. Vždy jsem v Avestusu společně s našimi partnery věřili v dlouhodobý růst a úspěch Explory a lokality, ve které se projekt nachází. Avšak seznam opravdu významných společností, které jsou nájemci prostor v Jupiteru, zcela předčil naše představy. Na základě těchto zkušeností věříme, že se nám může podařit to samé i v další fázi projektu Explora Business Centre,” říká Guy Speir, Leasing a Marketing Director společnosti Avestus Real Estate pro region střední a východní Evropy.

Explora se nachází v těsné blízkosti stanice metra Nové Butovice pouze 15 minut metrem do centra města a 15 minut jízdy autem na letiště. Explora je situována v části Prahy, kde jsou pronájmy cenově příznivější než v centru města.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT