Direct pojišťovna je novým partnerem programu ge money bank bene+

30.09.2010 | , Direct pojišťovna
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


30.9. 2010 DIRECT Pojišťovna se stala partnerem věrnostního programu bene+, který k platebním kartám nabízí společnost GE Money Bank. Klienti DIRECT Pojišťovny, kteří zaplatí své pojistné pomocí platebních karet zařazených do věrnostního programu bene+, dostanou část peněz na svůj účet zpět. V případě debetních karet se jedná o 5 % z ceny pojištění, u kreditních karet pak bonus dosahuje dokonce 10 %.

„Ve spolupráci s GE Money Bank vidíme obrovský potenciál. Počet uživatelů programu bene+ díky zajímavým benefitům neustále roste a v současnosti se pohybuje v řádech stovek tisíc aktivních klientů,“ říká Roman Wojdyla, komerční ředitel DIRECT Pojišťovny a dodává: „Zapojení do programu bene+ je jedním z prvních kroků v rámci plánované spolupráce obou společností.“

„Jsme rádi, že novým partnerem programu bene+ je právě DIRECT, jedna z nejdynamičtěji rostoucích pojišťoven v České republice. Síť našich partnerů se tak rozšíří o oblast neživotního pojištění. Partnery vybíráme tak, aby pokrývali co nejvíce segmentů, ve kterých naši klienti běžně nakupují,“ říká Jarmila Kowolowská, ředitelka kreditních karet GE Money Bank.

DIRECT Pojišťovna uvedla 13. září 2010 na tuzemský trh pojištění motorových vozidel převratnou novinku. Ke svému povinnému ručení pro automobily od tohoto dne přidává klientům zdarma službu AutoHELP. Je-li motorista s uzavřeným povinným ručením u DIRECTu účastníkem dopravní nehody, kterou nezavinil, nemusí se již obracet na pojišťovnu viníka. Stačí informovat DIRECT Pojišťovnu, která škodu zlikviduje, vyplatí mu pojistné plnění a poté sama kontaktuje pojišťovnu viníka nehody.

bene+ na platebních kartách GE Money Bank je první program, který klientům vrací část peněz zpět přímo na jejich účet ve formě financí. Tyto peníze pak klient může použít na cokoliv chce. Více informací, včetně kompletního seznamu partnerů, lze nalézt na www.beneplus.cz.  

Autor článku

Tiskovka