Svaz a Česká pošta podepsaly Smlouvu o partnerství

27.09.2010 | , Svaz průmyslu a dopravy
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


23.9. 2010 Svaz průmyslu a dopravy ČR a Česká pošta, s.p. se od čtvrtka 23. září 2010 stávají partnery. Smlouvu o partnerství podepsali ve 13.13 hodin v centrále Svazu v Praze jeho prezident Jaroslav Míl a generální ředitelka České pošty Marcela Hrdá.

„Je pro nás důležité mít za partnera jednoho z největších zaměstnavatelů v zemi, jehož význam pro rozvoj komunikační infrastruktury je neoddiskutovatelný. Českou poštu nevnímáme už jen jako poskytovatele klasických poštovních služeb, nýbrž hlavně jako klíčového hráče oblasti moderní elektronické komunikace. Právě stvrzené partnerství je výzvou a součástí naší strategie posilovat v rámci naší zaměstnavatelské organizace úlohu členských svazů a firem, působících v oblasti informačních a komunikačních technologií,“ uvedl Jaroslav Míl.

Svaz průmyslu a dopravy ČR je nejvlivnější zaměstnavatelskou organizací v České republice, která zastřešuje a prosazuje zájmy 32 členských svazů a asociací a celkově 1600 tuzemských firem. V letošním roce do Svazu vstoupily dvě organizace, zaměřené na oblast ICT. Dalším krokem k získání vazeb na podniky v komunikačních odvětvích je i nynější partnerství s Českou poštou.

I zástupci České pošty si od dohody slibují přínos. „Partnerstvím se Poště především otevírá možnost účastnit se jednání v Radě hospodářské a sociální dohody. Vítáme možnost předkládat vlastní návrhy ovlivňující politicko-hospodářská rozhodnutí v ekonomické a sociální oblasti. Věřím také, že spolupráce s Českou poštou, významným partnerem státu, prospěje i samotnému Svazu průmyslu a dopravy,“ uvedla Marcela Hrdá.

Autor článku

Tiskovka