Poptávkové systémy stále populárnější

27.09.2010 | , ePoptavka.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


24.9. 2010 To, že se ekonomické prostředí mění a s ním i dodavatelsko-odběratelské vztahy, naznačuje i vzrůstající počet registrovaných účastníků internetového systému ePoptávka.cz. K 31. 8. 2010 se zaregistrovalo rovných 140 tisíc subjektů, které si přejí dostávat oznámení o vhodných poptávkách, a tak zvýšit objem svých realizovaných zakázek.

Internetový server ePoptávka.cz je lídrem segmentu poptávkových systémů, které se snaží spárovat poptávky s vhodnými dodavateli. Poptávky mohou zadávat jak podniky, tak i jednotlivci, kteří například hledají řemeslníky pro opravu rodinného domu či chalupy. Přitom zadání poptávky je zcela zdarma. „Posledních několik měsíců registrujeme zvýšený zájem o naše služby ze strany dodavatelů, kteří se chtějí do systému připojit,“ říká Otto Kočí ze společnosti ePoptávka.cz. „Způsobily to jednak zhoršené ekonomické podmínky obecně, ale také to, že čím dál více subjektů má kladnou zkušenost s naším systémem a doporučuje nás i svým partnerům.“

To, že je služba ePoptávka.cz efektivní a stále oblíbenější, dokazují i konkrétní počty poptávajících. Od doby, kdy společnost v roce 2004 vstoupila na český trh, počet poptávajících každoročně narůstá o desítky procent. Službu využívají především malé a střední firmy, státní instituce i živnostníci. Poptávající oceňují zejména rychlost, jednoduchost a výhodnost systému výběrového řízení, které portál svojí podstatou nabízí. Používání systému ePoptávka.cz je pro ně bezplatné a přitom ještě mohou při samotném nákupu ušetřit až 30 % průměrné ceny.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT