Česká spořitelna dočasně odstaví bankomaty a přímé bankovnictví

03.09.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Česká spořitelna plánuje kvůli technickým úpravám odstávky přímého bankovnictví, bankomatů a elektronických platebních terminálů. Služby internetového a telefonního bankovnictví nebudou dostupné v noci na sobotu 4. září a v noci na pondělí 6. září. Provoz bankomatů a elektronických terminálů bude dočasně omezen v pátek 3. září. Česká spořitelna o tom informovala na svých internetových stránkách.

Časové úseky v nočních hodinách Česká spořitelna vybrala, aby zmírnila dopady na klienty. Všechny její bankomaty, elektronické platební terminály a služba E-commerce nebudou dostupné v pátek od 00:40 do zhruba 02:15.

Od pátku od 23:00 do soboty do dopoledních hodin a od neděle od 23:00 do pondělí do dopoledních hodin budou nedostupné služby Servis 24 Internetbanking, Servis 24 Telebanking, Servis 24 GSM banking a Business 24. Omezení provozu se bude týkat také informační linky 800 207 207 a internetových stránek České spořitelny.

Během odstávky bankomatů budou funkční služby internetového bankovnictví a informační linka 800 207 207. Naopak během odstávek přímého bankovnictví mohou klienti zadávat své příkazy k úhradě prostřednictvím platbomatů a bankomatů České spořitelny.

Zpráva převzata z ČTK.

Autor článku

Firemni aktualita