Poštovní spořitelna startuje kampaň na podnikatelské účty

30.08.2010 | , Poštovní spořitelna
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


S příchodem nového školního roku startuje Poštovní spořitelna kampaň zaměřenou na Era účet k podnikání. Každý klient, který si v době od 30. srpna do 3. října založí Era účet k podnikání, získá zvýhodněnou inzerci v regionálním vydání Deníku vydavatelství Vltava Labe Press. Atraktivní bonus ve formě vedení Era osobního účtu zdarma navíc stále zůstává.

„Kampaň navazuje na nově nastavený trend jednoduchosti a férovosti. Era účet k podnikání přináší mnoho výhod, které pomohou živnostníkům ušetřit finance. Například každý, kdo vlastní Era účet k podnikání a Era osobní účet zároveň, získává vedení Era osobního účtu zdarma,“ upřesnila Dana Haviarová z marketingu SME Poštovní spořitelny.

Spojení osobního a podnikatelského účtu reprezentuje i motto reklamní kampaně: „Spojuje to, co opravdu potřebujete. Era účet k podnikání.“ S kampaní se může každý setkat od 30. srpna v televizi, rádiu, tisku či ve formě venkovní reklamy. K propagaci jsou využity také webové stránky Poštovní spořitelny a obrazovky bankomatů. Součástí kampaně je i oslovení klientů pomocí direct mailu a telemarketingu.

Era účet k podnikání je vhodný pro všechny živnostníky, ať už se podnikání věnují naplno nebo při zaměstnání. Jde o moderní, snadno ovladatelný běžný účet, který nabízí přehledný sazebník a k tomu řadu výhod. Prvních 6 měsíců je účet veden bez poplatku, zřízení a vedení internetového bankovnictví je také zdarma stejně jako zasílání měsíčních výpisů (papírově i elektronicky). S platební kartou Maxkarta lze pak nejen platit, ale také zadávat jednoduché platební příkazy nebo vkládat hotovost za zvýhodněný poplatek.

Díky rozvinuté obchodní síti mají podnikatelé své finance vždy na blízku. Využít mohou více než 3350 obchodních míst, z nichž řada je otevřená i o víkendech. K dispozici je také 660 bankomatů. Živnostníci dále ocení například slevu 0,40 Kč na pohonné hmoty u stanic Čepro EuroOil nebo službu CashBack, která umožňuje vybrat hotovost zdarma na pokladnách vybraných řetězců.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT