Novým členem Svazu obchodu se stala společnost Schober Information Group CZ, a.s.

03.08.2010 | , Svaz obchodu a cestovního ruchu
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


2.8. 2010 Schober Information Group CZ a.s. působí v České republice a na Slovensku již od roku 1991.

Vlastní rozsáhlé databáze jak firemních kontaktů, tak kontaktů soukromých osob. Například v oblasti firem jde o 1 300 000 aktivních firem v České republice, s možností výběru dle 25 kritérií (činnosti, obrat, počet zaměstnanců, zahraniční společnosti,…), kontaktní osoby – ředitel, finanční ředitel, IT ředitel, marketingový ředitel , personální ředitel branže. U soukromých osob v České republice má Schober k dispozici více než 3,5 mil.kontaktů, až 100 příznaků na osobu, sociodemografická data, spotřební data (kupní tendence, kupní síla), komunikační údaje-oslovení, telefon, poštovní adresa, e-mail…, fond nemovitostí, regionální a statistická data. To vše umožňuje co nejpřesnější výběr cílové skupiny pro oslovení nabídkou služeb nebo zboží.

Společnost dynamicky rozvíjí své aktivity v oblasti e-commerce. Získávání nových databází prostřednictvím webu. Ankety, soutěže. Rozesíláme více než 1 miliardu e-mailů ročně díky našemu software. Disponujeme vlastními e-mailovými adresami a díky našim partnerům můžeme e-mailem oslovit až 600 tis. osob v České republice a až 300 tis. osob na Slovensku.

Dalšími službami jsou lettershop, spotřebitelské soutěže, návrhy reklamních kampaní, poradenství v oblasti direkt marketingu, tvorba a péče o zákaznické databáze, databázový management (profilace,segmentace,konsolidace, up-date databází atd.), rozesílky, monitoring zpětné odezvy, analýza a vyhodnocení úspěšnosti kampaně.

Schober Information Group, a. s.,Domažlická 3 , 130 90 Praha 3,
Telefon: +420 225 384 100 , Fax: +420-222 719 398,
E-mail: miroslav.cervenka@schober nebo info@schober.cz

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT