Pozvání pro české podnikatele vystavovat v Athénách

02.08.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Příležitost pro firmy z ČR podnikající v oblasti environmentálních technologií a výroby energií z obnovitelných zdrojů k prezentaci na mezinárodních veletrzích v Řecku.

Ve dnech 21.-24. října 2010 se v Athénách konají 6. mezinárodní ekologický veletrh "WATERTEC-ENVIROTEC 2010" a 5. mezinárodní veletrh "ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2010".

Velvyslanectví ČR v Řecku informuje, že se zúčastní obou mezinárodních veletrhů. Realizuje se tím druhá část projektu, schváleného a financovaného Ministerstvem zahraničních věcí ČR v rámci podpory ekonomické diplomacie. (Pozn.: Krátké shrnutí první fáze tohoto projektu, jíž byla účast ČR na 3. mezinárodním veletrhu ECOTEC 2010 konaném v dubnu 2010 v Athénách, najdete na webové stránce ZÚ Athény www.mzv.cz/athens anebo též na www.businessinfo.cz.

Firmám z ČR podnikajícím v oblasti environmentálních technologií zaměřených na vodní a odpadové hospodářství a v oblasti výroby energií z obnovitelných zdrojů se tímto nabízí možnost se v Řecku prezentovat. K dispozici jim budou dva stánky velvyslanectví ČR (o výměře 24 m2 a 12 m2 s nezbytným vybavením), kde budou moci při účasti svých zástupců osobně představit své produkty a přijímat zájemce, anebo se alespoň prezentovat svými propagačními (tištěnými či audiovizuálními) materiály.

Bližší informace o obou veletrzích je možno získat na www.leaderexpo.gr.

Kontaktní osobou na velvyslanectví ČR v Řecku je vedoucí obchodně-ekonomického úseku Ing. Jan Brácha (tel.: 0030-210 67 299 26, fax: 0030-210 67 10 675, mailto:athens@embassy.mzv.cz).

Zpráva převzata z Ministerstva průmyslu a obchodu ČR.

Autor článku

Firemni aktualita