Za měsíc začíná veletrh IFA 2010 v Berlíně

02.08.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Přesně za měsíc, v době od 1. do 2. září pro odborníky a od 3. do 8. září pro širokou veřejnost, se koná v německé metropoli Berlíně jubilejní padesátý ročník veletrhu spotřební elektroniky IFA. Letos se bude mluvit a prezentovat především 3D zobrazování, a to i bez brýlí. IFA prezentuje trendy a novinky ze všech oblastí spotřební elektroniky.

"Letos máme důvod k oslavám. Jde o jubilejní padesátý ročník a zájem návštěvníků i odborné veřejnosti naznačuje, že IFA se stala důležitou událostí na globální úrovni, což umožní její další rozšiřování. IFA je nyní silnější a globálnější než kdy předtím," uvedl doslova Chief Operating Officer Messe Berlin Christian Göke.

Vynikající design, snadné ovládání, inteligentní technologie a vysoce efektivní využívání vody a energií jsou hlavní rysy nových domácích spotřebičů od předních světových značek pro inovace a technologie budoucnosti ve spojení s bohatým programem zábavných akcí v letní zahradě IFA v těsné blízkosti nejstarší rozhlasového vysílače Berliner Funkturm a četných prezentací vystavovatelů.

Více na www1.messe-berlin.de.

Zpráva převzata z www.digizone.cz.

Autor článku

Firemni aktualita