Triglav pojišťovna spustila nový web, zaujme strukturou a moderním designem

28.07.2010 | , Triglav pojišťovna, a.s.
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


28.7. 2010 Triglav pojišťovna spustila na internetu novou podobu svých webových stránek. Cílem inovace je poskytnout klientům přehledné uživatelské prostředí a kvalitnější servis, což přispěje k pohodlnější komunikaci se zákazníky i s obchodními partnery. Modernější portál uživatele zaujme přehlednou strukturou a příjemným designem, za který pojišťovna získala nejvyšší ocenění v rámci soutěže Nejlepší pojišťovna 2010.

Internetové stránky www.triglav.cz prošly rozsáhlými změnami, které zákazníkům výrazně usnadní orientaci na webových stránkách. Díky novým funkcím a intuitivnímu ovládání získávají klienti rychlý přístup ke všem důležitým informacím. Konkrétní záležitosti navíc mohou řešit se zástupci pojišťovny online, a to pohodlněji než dříve. Inovací prošlo rovněž technické nastavení webu, které přinese podstatné vylepšení z hlediska optimalizace pro vyhledávače.

„Internet je pro nás velmi důležitý prodejní kanál, pomocí kterého hodláme komunikovat s klienty ještě intenzivněji než dosud. Rozsáhlá modernizace naší webové prezentace nám v tom bezesporu výrazně pomůže,“ sdělil Petr Baný, generální ředitel a předseda představenstva Triglav pojišťovny. „Nová podoba našich stránek zaujala kromě klientů také odbornou veřejnost, to nás samozřejmě velmi těší,“ připomněl Petr Baný výsledky červnové soutěže Nejlepší pojišťovna 2010, v níž nová podoba stránek www.triglav.cz zvítězila v kategorii Design a layout. V celkovém hodnocení pak skončila Triglav pojišťovna mezi patnácti tuzemskými pojišťovnami na 4. místě.

Ještě do konce letošního roku plánuje Triglav pojišťovna proměnu internetového portálu www.triglav24.cz. Nová verze tohoto webu by měla zákazníkům poskytnout maximální komfort také při sjednávání pojištění online. V současné době nabízí Triglav pojišťovna na internetu pět pojistných produktů - povinné ručení, pojištění domácností a nemovitostí, dále pak cestovní a úrazové pojištění. Brzy by stávající produktové portfolio mělo doplnit havarijní pojištění.

„Zájem o online sjednávání smluv každoročně roste a lze očekávat, že nová vylepšená verze našich internetových stránek tento trend ještě znásobí. V rámci inovací našich webových stránek navíc připravujeme spuštění nové online platební brány, díky které bude sjednávání na internetu ještě pohodlnější než dosud,“ uvedla Irena Bielková, manažerka online prodeje Triglav pojišťovny.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT