Komerční banka nabízí klientům zahraniční platby do více než 160 zemí světa v celkem 110 měnách

28.07.2010 | , Komerční banka
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


28.7. 2010 Komerční banka rozšířila od července 2010 služby v oblasti zahraničního platebního styku. KB nově zavádí možnost standardních platebních příkazů do zahraničí, které lze v současné době realizovat do 160 zemí světa v celkem 110 měnách. Dále mohou klienti zadávat trvalé příkazy k úhradě do zahraničí a to v měnách, které jsou v nabídce na kurzovním lístku KB.

Komerční banka výrazně rozšířila možnosti v oblasti zahraničního platebního styku. Od července 2010 nabízí klientům realizaci úhrad do 160 zemí světa v celkem 110 měnách. Klienti tak mohou zadávat platby například do Jižní Afriky nebo zemí Arabského poloostrova, a to přímo v domácí měně zvolené země.

Druhou novinkou je možnost zřízení trvalých příkazů k úhradě do zahraničí. Službu, která patří k nejvyužívanějším možnostem v oblasti tuzemského platebního styku, Komerční banka nově nabízí pro měny, které standardně obchoduje.

„Zlepšování a rozšiřování služeb klientům je naší trvalou prioritou. Jsem proto ráda, že můžeme nově nabídnout další zjednodušení transakcí v oblasti zahraničních plateb. Věřím, že klienti ocení možnost zadání trvalého příkazu k úhradě do zahraničí nebo přímé platby v domácí měně - například do Jižní Koreje,“ uvedla Jana Švábenská, výkonná ředitelka pro provoz.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT