Společnost prologis uzavřela v evropě tři nové build to suit smlouvy

23.07.2010 | , ProLogis
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


23.7. 2010 ProLogis (NYSE: PLD), jeden z předních mezinárodních poskytovatelů distribučních nemovitostí, dnes oznámil uzavření smluv, na jejichž základě vybuduje svým zákazníkům tři nové distribuční budovy na míru o celkové ploše 36 100 metrů čtverečných.

Nové build to suit projekty představují pro společnost ProLogis investici převyšující 31 milionů dolarů a zhodnocení pozemků ve výši téměř 8 milionů dolarů. Plně zapadají do investičních plánů společnosti pro rok 2010, které jsou odhadované na 700 až 800 milionů dolarů při zhodnocení pozemků na 350 až 400 milionů dolarů.

Nově uzavřené build to suit projekty:

  • V severním Německu bude nově postaven pro jednoho z globálních dodavatelů distribuční sklad o velikosti 16 800 metrů čtverečných. Budova vyroste na pozemcích společnosti ProLogis v jednom z již existujících distribučních parků a měla by být dokončena v prosinci 2010.
  • V Rakousku podepsala společnost ProLogis smlouvu na výstavbu distribuční budovy o velikosti 10 700 metrů čtverečných pro jednu z předních světových logistických společností. Stavba by měla začít v září 2010 v ProLogis Parku Himberg, který je umístěn přibližně 15 kilometrů jižně od Vídně u dálnice S1. Dokončení stavby je plánováno na únor 2011.
  • V Německu byla rovněž podepsána smlouva na výstavbu distribuční budovy o velikosti 8 600 metrů čtverečných pro přední světovou logistickou společnost. Stavba vznikne v ProLogis Parku Leipzig umístěném u dálnice A14, tři kilometry severně od Lipska a její dokončení je plánováno na začátek roku 2011.

Společnost ProLogis dosáhla rekordních výsledků a schopnosti vyhovět požadavkům svých zákazníků, kterým nabízí v Severní Americe, Evropě i Asii služby šité na míru jejich konkrétním potřebám. Ke konci roku 2009 spravovala společnost ProLogis více než 27 milionů čtverečných metrů distribučních ploch ve svých parcích.

Autor článku

Tiskovka  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT