Výzva pro producenty tradičních potravinářských výrobků - brožura „Gastrospeciality a tradiční výrobky“

14.07.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Královéhradecký kraj ve spolupráci se zástupci turisticky významných území Královéhradeckého kraje (Krkonoše a Podkrkonoší, Český ráj, Kladské pomezí, Orlické hory a Podorlicko, Hradecko) připravuje zcela novou propagační brožuru s názvem „Gastrospeciality a tradiční výrobky v Královéhradeckém kraji“, realizovanou v rámci projektu „Cílená prezentace a propagace Královéhradeckého kraje jako celku“, reg.č. CZ.1.13/3.2.00/02.00089, který je spolufinancován z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod, prioritní osy 3 Cestovní ruch, oblasti podpory 3.2 Marketingové a koordinační aktivity v oblasti cestovního ruchu.

Královehradecký kraj vyzývá všechny producenty tradičních regionálních produktů potravinového charakteru na území kraje, kteří by se rádi prezentovali zdarma v rámci této propagační tiskoviny, a kteří splňují následující podmínky, aby zaslali přihlášku na níže uvedený kontakt:

Regionální produkty by měly:

  • mít skutečný původ v kraji (ať již ve vztahu k práci místního obyvatelstva, či ve vztahu k místním surovinám),
  • být nositelem tradice,
  • být charakterizovány nezaměnitelným rukopisem výrobce,
  • vyznačovat se velkým podílem duševní práce (originalitou),
  • případně vlastnit některé z regionálních, státních či mezinárodních ocenění (jako např. značka Regionální produkt apod.)

Své přihlášky posílejte do 15. července 2010: Bc. Klára Lakomá, oddělení cestovního ruchu, klakoma@kr-kralovehradecky.cz, tel: 495 817 258.

Zpráva převzata z Královehradeckého kraje.

Autor článku

Firemni aktualita  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT