Raiffeisen - Leasing rozdává bonusy za doporučení

14.07.2010 | , Raiffeisen Leasing
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


13.7. 2010 Společnost Raiffeisen - Leasing jako jediná leasingová společnost na českém trhu nabízí v rámci své speciální akce „Bonus kamarád“ klientům možnost snížit své splátky finančního leasingu nebo úvěru až na nulu za doporučení nových zákazníků.

Každý, kdo má s Raiffeisen – Leasing uzavřenu leasingovou či úvěrovou smlouvu, která stále řádně běží, má nyní jedinečnou šanci výrazně ušetřit. Je to velmi jednoduché, stačí Raiffeisen – Leasing doporučit kohokoli ze svého okolí, kdo uvažuje o pořízení nového či ojetého vozu formou finančního leasingu či úvěru.

Za každou smlouvu, kterou Raiffeisen – Leasing uzavře na základě klientova doporučení, mu poskytne bonus v podobě snížení každé z jeho dosud nesplatných řádných splátek vždy o 100,- Kč. Smluv lze doporučit více, a prostřednictvím bonusů tak snížit svou řádnou splátku klidně až na nulu!

„Akcí Bonus kamarád chceme dát klientům férovou možnost snížit si své finanční náklady doporučením kvalitní služby, kterou sami využívají, rodině, přátelům či známým. Je to něco, co všichni děláme dnes a denně. U nás za to klienti mohou získat bonus,“ říká Rastislav Kereškéni, CEO a jednatel Raiffeisen – Leasing.

Raiffeisen – Leasing výhodami pro klienty nešetří. Financování vozu můžete u RLCZ získat jednoduše a bez skrytých nákladů prostřednictvím internetu (www.financovanivozu.cz). Soukromé osoby a podnikatelé mají navíc možnost získat cestovní pojištění, které platí až do 31. 12. 2011, zdarma, pokud si vezmou financování od Raiffeisen – Leasing včetně pojištění od pojišťovny UNIQA. Majitelé eKonta zase získávají v 1. roce financování zdarma pojištění půjčky, které se vztahuje na riziko smrti a trvalých následků úrazu.

Autor článku

Tiskovka