Došlo k úpravám dvou výzev v IOP 3.1 Služby v oblasti sociální integrace

14.06.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Cílem oblasti podpory je intervence při začleňování sociálně vyloučených osob nebo osob ohrožených sociálním vyloučením s cílem jejich návratu do společnosti a na trh práce.

Výzva č. 3

Jde o oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace – aktivita b) investiční podpora při zajištění dostupnosti takových služeb, které umožní návrat příslušníků nejvíce ohrožených sociálně vyloučených romských lokalit zpět na trh práce a do společnosti a jejích příloh.

S platností od 14. 6. 2010 dochází k revizi přílohy Příručky pro žadatele a příjemce, č. 1 Technické a finanční limity (1. vydání).

Typ změny: Revize dokumentu platného od 30. 9. 2010.

Výzva č. 1

Jde o oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace – Aktivita c) investiční podpora poskytovatelům sociálních služeb, zaměstnavatelům a dalším subjektům při prosazování a realizaci nástrojů sociální ekonomiky a jejích příloh.

S platností od 14. června 2010 dochází k aktualizaci přílohy Příručky pro žadatele a příjemce, č. 01 Osnova podnikatelského plánu a č. 01a Přílohy k podnikatelskému plánu – Finanční plán.

Typ změny: Dochází ke změně struktury podnikatelského plánu a obsahu jednotlivých částí. Příloha podnikatelského plánu s novým názvem 01a Finanční plán je nově v redukované verzi.

Autor článku

Firemni aktualita  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT