Hypoteční banka otevřela v Praze druhou regionální pobočku

07.06.2010 | , Hypoteční banka
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


7.6. 2010 Hypoteční banka, specialista na poskytování hypotečních úvěrů, slavnostně otevřela novou pobočku v rekonstruovaných prostorách na pražském Smíchově. Klienti a obchodní partneři tak kromě stávající pobočky v ulici Na Poříčí mohou nově navštívit i čerstvě otevřené prodejní místo na Štefánikově ulici 203. Banka se tak stále více přibližuje svým klientům i partnerům na pražském hypotečním trhu, který je z pohledu prodejů největším v České republice. Druhá pražská pobočka přibyla k dosavadním 12 regionálním a 14 pobočkám Hypoteční banky na území celé České republiky.

„Osobní obsluha našich klientů i každodenní kontakt s externími partnery je pro nás velice důležitý, rozhodli jsme se proto na největším trhu v republice otevřít další pobočku. Je na frekventovaném a snadno dostupném Smíchově. Věřím, že přispěje k většímu komfortu našich klientů i posílení vztahů s obchodními partnery,“ řekl při příležitosti slavnostního otevření pobočky Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky pro věci obchodní.

Novým regionálním ředitelem se stal Drahomír Najdenov. Do Hypoteční banky přišel z České spořitelny, kde se uplynulých sedm let věnoval spolupráci s externími partnery a v posledních dvou letech vedl Hypoteční centrum. „Těším se, že využiji svoje dosavadní zkušenosti a budu se moci spolupodílet na posílení obchodní pozice naší banky na nejvýznamnějším trhu v České republice, kterým je region Praha a její nejbližší okolí. Nově vzniklý tým pracovníků pobočky je připraven poskytnout profesionální a kvalitní pomoc při financování a realizaci snů o bydlení. Motto našeho týmu je: Ochota, profesionalita, přirozenost,“ říká Drahomír Najdenov, nový ředitel regionální pobočky Hypoteční banky na Praze 5.

Hypoteční banka je největším poskytovatelem hypotečních úvěrů v České republice. V minulém roce banka poskytla 17 010 hypotečních úvěrů v celkovém objemu 28,4 mld. Kč a zvýšila tak svůj tržní podíl na českém trhu na 36 %. V Praze Hypoteční banka v roce 2009 prodala 2 932 úvěrů v celkovém objemu 6,8 mld. Kč.

Kontakt na pobočku:
Hypoteční banka, a.s.
Pobočka Praha 5
Štefánikova 203 / 23
Tel: +420 257 286 930
info.ps@hypotecnibanka.cz

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT