Cestovní pojištění můžete nově uzavřít i přes bankomat

03.06.2010 | , Poštovní spořitelna
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


3.6. 2010 Chystáte se na cestu do zahraničí a pojištění jste si nechali na poslední chvíli? ČSOB Pojišťovna nyní nabízí možnost uzavřít cestovní pojištění prostřednictvím vybraných bankomatů Poštovní spořitelny.

Uzavřít cestovní pojištění je nyní ještě jednodušší. Kromě sjednání po telefonu nebo internetu totiž ČSOB Pojišťovna ve spolupráci s Poštovní spořitelnou nabízí možnost uzavřít pojištění všem zájemcům také prostřednictvím bankomatů. Jako doklad o uzavřené pojistce slouží stvrzenka, kterou bankomat vydá.

„Lidé často odkládají tyto věci na poslední chvíli. Možná i proto je cestovní pojištění produkt, který si klienti nejčastěji sjednávají prostřednictvím internetu. To ostatně potvrzuje i to, že podle dlouhodobých statistik si pojištění lidé nejčastěji sjednávají on-line ve čtvrtek a v pátek, tedy těsně před víkendovým odjezdem na dovolenou,“ říká Petr Kleiner, ředitel marketingu a přímého prodeje ČSOB Pojišťovny.

Hlavní výhodou novinky je kromě snadného a rychlého vyřízení zejména její dostupnost. „Zájemci o pojištění si mohou dokonce jednoduše na stránkách www.postovnisporitelna.cz zjistit, který bankomat uzavření pojistky nabízí. Služba je navíc určena i pro ty, kdo nejsou klienty Poštovní spořitelny. Pojištění si tak může sjednat každý, a to třeba i při samotné cestě na dovolenou, “ doplňuje Tomáš Basista, manažer marketingu Poštovní spořitelny.

Pojištění platí pro Evropu, Tunisko, Turecko, Kanárské ostrovy, Maroko, Izrael a Egypt. Jde tedy o nejčastější dovolenkové destinace. Produkt obsahuje kromě pojištění léčebných výloh i pojištění úrazu a odpovědnosti za škodu. „Pojištění bylo sestaveno s ohledem na specifické potřeby klienta, který se chystá na běžnou dovolenou,“ potvrzuje Petr Kleiner.

Autor článku

Tiskovka