Česká podnikatelská pojišťovna nabízí pojištění právní ochrany

02.06.2010 | , ČPP
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


1.6. 2010 Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) jako univerzální pojišťovna poskytuje vysoce kvalitní pojišťovací služby v životním i neživotním pojištění. Od 1. června vychází vstříc svým klientům také nabídkou pojištění právní ochrany, a rozšiřuje tak portfolio produktů o další velmi praktickou a cennou službu.

Předmětem pojištění je ochrana oprávněných právních zájmů klienta a je poskytována v základním a rozšířeném rozsahu. V první variantě zahrnuje pojištění občanskoprávní nárok na náhradu škody, vlastnictví movitých věcí, trestní a přestupkové právo a pojistné právo. Při sjednání rozšířeného rozsahu pojišťovna poskytuje právní služby navíc také v oblasti pracovněprávních sporů, pracovněprávních nároků na náhradu škody, vlastnictví nemovitostí a nájemní právo. Obě varianty se sjednávají s limitem pojistného plnění ve výši 300 tisíc korun a se spoluúčastí 3 000 korun.

„Kdokoli se někdy může dostat do situace, kdy bude potřebovat odbornou radu a pomoc, aby se domohl svých práv,“ říká Václav Hönig, ředitel úseku neživotního pojištění České podnikatelské pojišťovny. „Zatímco náklady na kvalifikovanou právní pomoc mohou dosáhnout desítek i stovek tisíc korun, za pojištění právní asistence zaplatíte částku od 100 korun měsíčně,“ dodává. Uzavřením pojištění právní ochrany si lze zajistit spolehlivé právní zázemí, a tím odstranit nebo alespoň zmírnit nepříznivé důsledky právních sporů a riziko výdajů s tím spojených.

Při zajištění právních asistenčních služeb spolupracuje ČPP se společností Globall Assistance, která bude přijímat žádosti klientů o právní poradenství prostřednictvím call centra Global Assistance na telefonní lince 1220, nepřetržitě 24 hodin denně po všechny dny v roce.

Pojištění právní ochrany lze sjednat na všech pracovištích ČPP po celé ČR.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT