Cetelem startuje spolupráci se značkou KIA

25.05.2010 | , Cetelem
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


24.5. 2010 Od poloviny května letošního roku začala finanční společnost Cetelem, člen mezinárodní bankovní skupiny BNP Paribas, spolupracovat se značkou KIA. Cetelem se tak stává dalším partnerem pro velkoobchodní financování skladových zásob v dealerské síti.

„Naším prvním obchodním partnerem z řad prodejců vozů KIA se stala společnost REALCENTRUM pod Holoměří, s.r.o., která nabídne všem zákazníkům Cetelem jedinečnou akci. Na vybrané modely poskytne bezplatnou servisní prohlídku a klient může ušetřit až 4 000 korun,“ uvedl Radek Veselý, ředitel Správy financování motorových vozidel společnosti Cetelem.

„Nákup vybraného automobilu lze realizovat bez dostatku potřebných finančních prostředků, a to jednoduše v síti našich partnerů,“ doplnil R. Veselý. Klient má možnost získat zajímavý úvěr s nízkou úrokovou sazbou jako z banky, a navíc bez poplatku za vedení účtu a uzavření smlouvy. Největší předností je, že vozidlo neslouží jako zástava a majiteli vozidla zůstává i technický průkaz. „Klient může také s vozidlem volně nakládat a ještě před splacením celého úvěru auto prodat a pořídit si nové,“ dodal k výhodám R. Veselý. Podnikatelé mohou nárokovat vrácení DPH z fakturované ceny ihned při koupi vozidla. K vozidlu lze uzavřít nejen výhodné pojištění schopnosti splácet úvěr, ale i povinné ručení a havarijní pojištění.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT