ČSOB nejlepší českou bankou roku 2009 podle magazínu EMEA Finance

17.05.2010 | , ČSOB
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


ČSOB se stala vítězem prestižní ceny „EMEA Finance’s Best Bank“ v České republice za rok 2009 a získala ocenění pro nejlepší banku v zemi.

„Je pro nás velkou poctou, že jsme tuto prestižní cenu získali. Ocenění od časopisu EMEA Finance je důkazem nadstandardní kvality služeb, které naše banka poskytuje a vysoké profesionality našich zaměstnanců,“ řekl generální ředitel a předseda představenstva ČSOB Pavel Kavánek.

Ocenění „CEE & CIS Banking Awards“ uděluje nejúspěšnějším bankám v zemích střední a východní Evropy renomovaný britský časopis EMEA Finance. O výsledcích rozhodovala odborná porota, která v regionu střední a východní Evropy vybírala z celkem 50 komerčních a investičních bank. Hlavními kritérii pro porotu byl tržní podíl, rozsah portfolia, ziskovost a korporátní strategie. Pro ČSOB je to letos již druhé významné ocenění. V polovině března banka obdržela ocenění Global Finance pro nejlepší banku v České republice.

EMEA Finance je prestižní finanční magazín se sídlem v Londýně, který se zaměřuje na bankovní a finanční trhy ve státech střední a východní Evropy, Středního východu a Afriky. EMEA Finance vychází šestkrát ročně a je jediným magazínem, který se zabývá korporátními financemi rozvíjejících se trhů ve všech zmíněných regionech.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT