WPB Capital vylepšilo nabídku úvěrů

17.05.2010 | , WPB Capital
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Spořitelní družstvo WPB Capital zjednodušilo nabídku svých úvěrových produktů. Zároveň snížilo úrokovou sazbu a ponížena byla také minimální výše čerpaných úvěrů. WPB Capital tímto reaguje na požadavky klientů.

Změnit portfolio úvěrových produktů, se WPB Capital rozhodlo na základě zvýšené poptávky klientů v předcházejícím období. „Cílem těchto změn bylo reagovat na poptávku. Chtěli jsme naši nabídku z pohledu klienta zjednodušit, nyní tedy nabízíme 6 typů úvěrů, jejichž prezentace a obsah je srozumitelnější,“ vysvětluje Peter Mojcík, vedoucí úvěrového oddělení záložny WPB Capital.

WPB Capital se zaměřuje převážně na financování podnikatelů, ale v jejich novém portfoliu úvěrových produktů si vyberou také fyzické osoby. Zajímavé jsou například úvěry pro cizince, na jejichž obsluhu se spořitelní družstvo dlouhodobě specializuje. Nabídka podnikatelských úvěrů zahrnuje klienty často poptávaný úvěr pro developery, možnost investičního a provozního financování nebo úvěr na konsolidaci závazků.

Společně se změnou produktů, upravilo spořitelní družstvo WPB Capital i jednotlivé parametry úvěrů. „Na 2 miliony korun jsme snížili minimální výši úvěru; maximální výše pak činí 100 milionů. Změnila se také úroková sazba, kterou jsme výrazně ponížili. Aktuálně nabízíme úvěry s úrokovou sazbou od 9 procent. I nadále klientům poskytujeme individuální splátkový kalendář, splatnost až 20 let nebo možnost jednorázového či postupného čerpání a předběžné posouzení žádosti o úvěr do 48 hodin. Základní podmínkou také zůstává zajištění úvěru nemovitostí,“ vysvětluje Peter Mojcík.

Parametry úvěrů WPB Capital:

  • výše úvěru 2 až 100 milionů Kč
  • úroková sazba od 9 % p.a.
  • maximálně do 70 % tržní ceny nemovitosti
  • čerpání jednorázové i postupné
  • splatnost 1 rok až 20 let
  • možnost individuálního splátkového kalendáře

Základní podmínkou k poskytnutí všech typů úvěrů je zajištění nemovitostí na území ČR nebo SR.

Autor článku

Tiskovka