IKS KB posiluje management společnosti

05.05.2010 | , IKS KB
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


V Praze 4. května 2010 - Vrcholové vedení IKS KB se v dubnu rozrostlo o nového člena, Phillipa Percherona, který se stal náměstkem ředitele pro investice a členem představenstva. Do jeho pravomocí bude spadat vedení týmu portfolio-manažerů a odpovědnost za investiční strategie podílových fondů pod správou společnosti, individuálních portfolií klientů a management portfolií institucionálních klientů.

Phillip Percheron je držitelem magisterského titulu z oboru ekonometrie na pařížské univerzitě Paris II. V bankovnictví působí od roku 1988, kdy začínal své působení na pozici portfolio manažer dluhopisových portfolií ve finanční instituci Ofivalmo.

Od roku 1992 působil ve francouzské bance Crédit Agricole, kde postupně zastával pozice hlavního manažera fixně úročených portfolií v segmentu privátního bankovnictví, vedoucího obsluhy klientských portfolií v oblasti evropských dluhopisů a nakonec 4 roky jako náměstek ředitele korejské platformy Amundi.

Věříme, že dosazení Phillipa Percherona na pozici náměstka ředitele pro investice posílí kvalitu našeho týmu portfolio-manažerů a přinese nový pohled při vytváření střednědobé strategie firmy.

Autor článku

Tiskovka