Poslední šance vyhrát jízdu luxusním vozem

30.10.2009 | , Finance.cz
FIRMY


Od prvního října jste měli možnost s námi vyhrát jízdu luxusním vozem Porsche nebo LCD televizor. Máte poslední šanci zkusit své štěstí!

Nechceme po vás žádné sofistikované odpovědi či úvahy a neklademe žádné složité otázky. Dnešní doba je natolik komplikovaná, že vám chceme uhlečit i získání výhry. A ne jen tak ledajaké. Měli jste již šanci projet se luxusním vozem Porsche 911 Carrera? Nejen Českou republiku můžete projet křížem krážem, protože toto auto budete mít k dispozici celý víkend! Teď k tomu zbývá už jen malý krok. Vložit životopis na jobs.finance.cz. A pokud zrovna hledáte práci, tak zabijete dvě mouchy jednou ranou, protože svoje CV vložíte na personální portál, který nabízí zajímavé nabídky z oblasti finančního sektoru.

porsche3.jpg Naše spolupráce s firmou DREAM-CARS se vyplatí hlavně vám. Porsche 911 je legenda ve své nejlepší podobě. Patří mezi nejoblíbenější půjčovaná auta a každý třetí zákazník společnosti Dream-cars si půjčuje právě tento vůz. „Složení zákazníků je opravdu velmi rozmanité. Od manažerů, kteří si Carreru půjčují na služební cesty do zahraničí, až po klienty, kteří jízdu Carrerou dostanou jako oblíbený dárek.“ uvedla Silvia Cieslarová ze společnosti Dream-cars. „Rozdíl je hlavně v délce pronájmu, kdy manažeři a zákazníci, pro které je naše služba primárně pronájem vozidla, využívají vozidlo na delší dobu jednoho a více dní. V případě dárků – zážitků jde i o pronájmy na kratší dobu, a to od jedné hodiny.“ pokračuje Cieslarová.


Pro případ nehody a krádeže


Na auto je samozřejmě uzavřeno pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem motorového vozidla (povinné ručení) i havarijní pojištění a klient má při případné dopravní nehodě standardní spoluúčast jako u běžně pojištěných vozidel – tj. spoluúčast je 5 %, minimálně 5 000 Kč, maximálně 80 000 Kč. Vozidlo je zabezpečené satelitním vyhledávačem a pohyb je monitorovaný, takže v případě krádeže je snadno dohledatelné.


I další výhry vás osloví


Druhá cena také není k zahození. Je to LCD televizor s Full HD rozlišením a s uhlopříčkou 40 palců od společnosti Samsung. Ani další ceny nenaleznete jen tak na ulici, jsou to hodnotné poukázky k odběru zboží v síti DATART. A ceny útěchy jsou reklamní předměty, které jsou užitečné a potěší.


Jak na to?


Jak již bylo uvedeno, stačí se registrovat na http://jobs.finance.cz a vložit tam svůj životopis. Pokud jste již registrovaní na www.finance.cz, pak vám povinnost registrace odpadá a pro přihlášení na jobs.finance.cz použijete stejné přihlašovací údaje jako na www.finance.cz. Ani zapomenuté heslo není problém, stačí kliknout na „Zapomněl jsem své heslo“ a zadat svůj email, na který vám obratem přijde zpráva s heslem.


Vyhlašování výsledků


Již příští týden oslovíme všechny výherce. Budeme je kontaktovat buď emailem nebo telefonicky a domluvíme se na způsobu předání výhry. Výherce také zveřejníme na našich stránkách http://jobs.finance.cz a na www.finance.cz.

 Pracovní příložitosti ve finančnictví

Nejzajímavější nabídky z finančího sektoru najdete jen na jobs.finance.cz!

 

Autor článku

Marie Žáková  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY