Dovolená u moře pomůže zlepšit kvalitu života

09.01.2006 | , Finance.cz
FIRMY


Už neplatí, že nám k příjemné dovolené stačí moře a lehátko. Cestovní kanceláře reagují na měnící se požadavky a snaží se přilákat klienty novými projekty. Jeden takový představila CK Vítkovice Tours.

Týden před začátkem nového ročníku mezinárodního veletrhu průmyslu cestovního ruchu GO v Brně, představila cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS s.r.o. svůj nový projekt s názvem „Jadranské programy pro zdraví“. Tyto programy reagují na zahraniční trendy a zároveň i na potřebu českých klientů trávit dovolenou způsobem, který jim přinese novou dimenzi zážitků a poznání v oblasti zdraví.

Ojedinělý projekt na českém trhu reaguje na každodenní civilizační bolesti lidí, jakou jsou bolesti zad, bolesti pohybového ústrojí, bolesti nohou, otoky nohou, obezita, dýchací potíže apod. Spojit užitečné s příjemným je hlavním cílem těchto seminářů. Osvěta ohledně výše uvedených neduhů, spojená s příjemným pobytem u moře je obsahem Jadranských programů pro zdraví.

Odbornost teoretické i praktické výuky je zajištěna prostřednictvím Odborných garantů – význačných zdravotnických odborníků a jejích lektorů.

Dle slov Ing. Zdeňka Honka, generálního ředitele společnosti, je zájem o tento produkt už nyní, před vydání specializovaného katalogu, více než potěšující. U mladších lidí převládá zájem o programy ohledně bolestí zad, kdyžto starší se spíše zajímají o zájezdy řešící bolesti dolních končetin.

Autor článku

Nadja Fehimovič  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY