Přejděte z živnostníka na podnikání s s. r. o.

27.04.2017 | , Simply Office
FIREMNI FINANCE


Nejste sami, kdo po nějaké době přemýšlí o převedení svého podnikání z živnosti na společnost s ručením omezeným. Promyslete si proto, kam chcete v budoucnosti směřovat a jak si zajistíte stabilnější podnikání.

Získejte lepší pozici

Jít se svou kůží na trh a pracovat sám pod vlastním jménem jako živnostník není vždycky snadný úkol. OSVČ má sice nižší administrativní zatížení, ale je nezastupitelný. V jednom člověku je velmi těžké rozjet podnikání ve velkém. V některých případech se vyplatí přejít na podnikání se společností s ručením omezeným. Hlavní výhoda spočívá v tom, že ručíte pouze do výše vkladu. Zároveň vystupujete jako právnická osoba, takže vaše výchozí pozice bude snazší. Pro právnické osoby mají banky leckdy lepší podmínky. Na klienty a obchodní partnery zapůsobíte důvěryhodněji.

Více zakázek? Založte si s. r. o.

Na změnu formy podnikání není nikdy pozdě. Pokud jste se dostali do situace, kdy svoje podnikání chcete posunout na vyšší úroveň, založte si s. r. o. Přechod z OSVČ na společnost s ručením omezeným představuje pro podnikatele opravdu velký krok vpřed. Otevřou se vám nové možnosti a můžete mnohonásobně zvýšit svůj dosavadní obrat. Nechte si založit firmu na klíč. Nejenom, že snížíte vstupní náklady, ale podnikat můžete již za 2 týdny. Nemusíte nic vyřizovat sami na úřadech, ani studovat legislativu, která se k zakládání s. r. o. pojí. Ve spolupráci se Simply Office vyřídíte vše během jedné konzultace.

Simply Office v číslech

Založení firem v r. 2016

639

Založení firem od r. 2017

188

Založení všech volných živností

80

Založení spol. včetně DPH od

9 990 Kč


        Na propagaci firmy záleží

Ve chvíli, kdy si založíte společnost s ručením omezeným, zvýšíte počet zaměstnanců a rozšíříte svoje možnosti. Důležitou součást úspěšného podnikání tvoří také dobrá reklama. Aby o vás lidé věděli, musíte být vidět. Nebojte se využít všechny dostupné formy včetně sociálních sítí, prostřednictvím kterých můžete oslovit velké množství potencionálních zákazníků. Ve chvíli, kdy se vám podaří do značky přidat příběh, který lidi osloví, máte z části vyhráno. Nezapomínejte ani na správnou komunikaci se svými zákazníky. Společnost s ručením omezeným vám otevře úplně nové možnosti podnikání.



Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE