Slavnosti piva opanoval Bernard

08.02.2011 | , Bernard
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


7.2.2011 Rodinný pivovar BERNARD získal v rámci Slavností piva v Táboře sedm, tedy celkově nejvíce ocenění ze všech zúčastněných pivovarů. Těch se v rámci jedenáctého ročníku prestižní soutěže účastnilo více než sto.

Rodinný pivovar BERNARD zabodoval se svojí čtrnáctkou OX, která získala první místo mezi světlými speciály. V rámci ochucených pivních nápojů pak získal dokonce první i druhé místo za nealkoholické nápoje Bernard s čistou hlavou Višeň a Švestka. V nejprestižnější kategorii Zlatá pečeť získal pivovar třetí místo.

„Ohodnocení našeho piva na Táborských slavnostech piva nás velice potěšilo. Na soutěžích kvalita nestojí, na druhou stranu je to pro nás jednoznačné potvrzení toho, že jsme se vydali správným směrem,“ řekl spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard. „Na vavřínech se ale rozhodně usnout nechystáme,“ dodal.

Soutěž probíhala jako anonymní degustace, které se kromě sládků letos poprvé také zúčastnili studenti Střední průmyslové školy potravinářských technologií Podskalská Praha a doktorandi z VŠCHT Praha. Ti posuzovali dohromady přibližně 460 vzorků ve dvaceti kategoriích.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT