Další podpora regionálních potravin ze strany ministerstva zemědělství

31.01.2011 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Stát hodlá podle deníku E15 více apelovat na občany, aby ve vyšší míře kupovali regionální potraviny, a podpořili tak tuzemské producenty. Ministerstvo zemědělství proto začalo v pátek hledat firmu, která natočí třináctidílný cyklus propagující projekt Regionální potraviny a zajistí jeho vysílání v některé z celoplošných televizí. Předpokládaná cena zakázky je téměř dva miliony korun bez DPH, informuje dnešní E15.

"Televizní cyklus bude mít za cíl představit projekt Regionální potravina, upozornit na výhody spotřeby regionálních potravin a také prezentovat vybrané oceněné produkty a jejich výrobce," uvedlo ministerstvo v zadání zakázky. Každý díl, který potrvá deset minut, bude doplněn informacemi o cestovním ruchu v daném kraji a o tamních kulinářských specialitách. E15 píše, že natáčet by se mělo ve 13 krajích, ne v Praze.

Podle zadání ministerstva zemědělství je možné využít i formát nějakého stávajícího pořadu s plným product placementem, tedy formou reklamy, při níž jsou do pořadů umisťovány výrobky firem, které si to zaplatí.

Zpráva převzata z ČTK.

Autor článku

Firemni aktualita