Virtuální kancelář vám ušetří nemalé peníze

10.01.2007 | , Finance.cz
FIRMY


Jste podnikatel a při své práci většinou nepoužíváte pronajatou kancelář? Pokud vám při podnikání stačí pouze kancelář se sídlem a příjmem telefonů a emailů, využijte služeb některé z virtuálních kanceláří a ušetříte nemalé peníze.

Virtuální kanceláře umožňují podnikatelům získat sídlo společnosti, příjem telefonních rozhovorů jménem vaší společnosti a zaznamenáním vzkazů či přesměrování na vámi zadaný telefon, příjem a přeposílání pošty, faxů, emailů a kurýrních zásilek, možnost využívat kancelář, konferenční místnost či salonek, admistrativní služby, ekonomické a daňové poradenství či osobní asistentku. V případě uzavření smlouvy s nadnárodní společností mají podnikatelé také možnost nechat si zřídit společnost či využívat kancelář v jakékoliv zahraniční zemi.

Kolik zaplatím
Nejlevnější virtuální kancelář jen se sídlem a příjmem pošty je možné získat již od 500 korun za měsíc. V případě požadavku na vlastní telefonní linku se však cena zvýší zhruba o 500 korun, pronájem zasedací místnosti vás bude stát minimálně 100 korun za hodinu a osobní asistentka dalších pár set korun měsíčně. 

Kam se obrátit
Pokud vás tato nabídka zaujala, stačí se obrátit na některou ze společností nabízejících virtuální kancelář, vybrat si nejvhodnější služby virtuální kanceláře a podepsat smlouvu. Mezi nejznámější společnosti patří například B.I.B., Regus Group, OFFICE HOUSE či CHAMR & PARTNERS.

Tabulka: Nabídka služeb virtuálních kanceláří od nejznámějších společností

Společnost Sídlo Zřizovací
poplatek
Vlastní
telefonní
linka
Pronájem
zasedací
místnosti
Web
B.I.B. spol. s.r.o. 500 Kč/měs
(Praha 3)
0 Kč 190 Kč 125 Kč/hod www.bibcenter.com
Regus Group 4.550 Kč/měs
(Praha 1,4)
2.970 Kč 0 Kč 0 Kč www.regus.cz
OFFICE HOUSE s.r.o. 2.500 Kč/měs
(Praha 4)
3.000 Kč 500 Kč 500 Kč/hod www.officehouse.cz

1.100 Kč/měs
(Brno)
3.000 Kč 300 Kč 500 Kč/hod www.officehouse.cz
CHAMR & PARTNERS s.r.o. 1.200 Kč/měs
(Praha 2)
2.000 Kč 500 Kč nelze www.webset.cz
Pozn: Ceny jsou pouze orientačních a bez DPH, jednotlivé služby jsou nabízeny v balíčcích služeb
Zdroj: Internetové stránky uvedených společností


Jak společnost najít
Společnosti nabízející pronajmutí virtuálních kanceláří je možné vyhledat na internetu prostřednictvím vyhledávacích serverů, zavoláním na různé informační linky či v inzertních časopisech a novinách zaměřených na tuto tématiku.

Autor článku

Vladimír Šindelka  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY