Kasolvenzia Česká Republika, s.r.o. se stává přímou součástí mezinárodního holdingu EOS

16.12.2005 | , Finance.cz
FIRMY


Od 1.1.2006 se společnost Kasolvenzia Česká Republika, s.r.o., úspěšně působící v oblasti managementu pohledávek, stane přímou součástí mezinárodního holdingu EOS, celosvětové skupiny 20 společností poskytujících finanční služby v 17 zemích světa.

Společnost Kasolvenzia Česká Republika, s.r.o. téměř devět let působí v oblasti managementu pohledávek. Od 1.1.2006 se tato společnost stává přímou součástí mezinárodního holdingu EOS, celosvětové skupiny 20 společností poskytujících finanční služby v 17 zemích světa. Souběžně s tím se také přejmenuje na EOS KSI Česká republika, s.r.o. a zároveň změní své logo. Společnost řeší situace, kdy dlužník nemůže dostát svým závazkům vůči obchodním partnerům a mezi klienty patří především renomované české na mezinárodní společnosti z nejrůznějších oblastí (např. bankovnictví, pojišťovnictví, leasing, obchodní činnost, maloobchodní podnikání, telekomunikace a jiná odvětví hospodářství). V B2B sektoru dosahuje Kasolvenzia Česká Republika, s.r.o. úspěšnosti přes 70%.

Společnost poskytuje také služby v oblasti poradenství, zaměřené především na oblasti prevence vzniku pohledávek, zlepšení interních postupů pro jejich inkasování, efektivnějšího postupu při monitorování a inkasování, přechodu z mimosoudního k soudnímu vymáhání pohledávek, zajištění zpracování hospodářských informací o obchodních partnerech v tuzemsku i v zahraničí podle kritérií klienta, sestavení týmu inkasních specialistů přímo na míru, on-line monitoring umožňující kdykoli zjistit stav pohledávek, zabezpečení školení zaměstnanců v oblastech metod vyjednávání, psychologii dlužníka, telefonické komunikace a práva. Všechny uvedené služby jsou poskytovány za maximálního zajištění ochrany osobních údajů.

 
Zdroj: Kasolvenzia Česká Republika, s.r.o.

Autor článku

Vladimír Šindelka  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY