Tipsport otevírá již svou 1000. pobočku

22.02.2005 | , Finance.cz
FIRMY


Tipsport otevře 23. února v Praze – Vršovicích svou 1000. pobočku. Večer téhož dne proběhnou oslavy tohoto historického milníku na akci „Tipsport: 1000. buly“ v holešovické T-Mobile aréně, kde mimo jiné vystoupí slovenská rocková legenda Tublatanka a finalistky soutěže Česká Miss 2005.

Ve středu 23. února 2005 potvrdí Tipsport své postavení největší sázkové kanceláře v zemi a otevře v Praze – Vršovicích svou 1000. pobočku. Večer téhož dne proběhnou oslavy tohoto historického milníku na akci „Tipsport: 1000. buly“ v holešovické T-Mobile aréně, kde mimo jiné vystoupí slovenská rocková legenda Tublatanka a finalistky soutěže Česká Miss 2005.

Sázková kancelář Tipsport byla založena v roce 1991 v Berouně, kde sídlí její ústředí. Její první pobočka, otevřená rovněž v Berouně, utržila první den své činnosti 700 korun. Od této chvíle společnost neustále rozšiřovala svou síť
a posilovala své postavení. V roce 2000 se Tipsport stal lídrem trhu kursového sázení v České republice a v posledních letech dále zvyšuje tempo otevírání nových poboček -  v roce 2003 jich otevřel 167, loni celkem 204. V současné chvíli je jeho postavení tak silné, jako nikdy v historii – disponuje nejhustší sítí sběren v kontinentální Evropě, kontroluje 55 % českého trhu, zaměstnává 2500 zaměstnanců, v loňském roce vykázal tržby ve výši 5,75 miliardy korun a patří podle tohoto kritéria mezi 100 největších společností v České republice.

Pravidelně, tedy více než 2x týdně, sází dnes u Tipsortu 100 až 150.000 sázkařů, alespoň jednou u nás zkusil své štěstí více než jeden milion lidí,“ říká Vratislav Randa, ředitel sázkové kaneláře Tipsport. „Nejvyšší jednorázově vyplacená výhra v historii činila 5,35 milionu korun, nejméně 100 dalších výher přesáhlo milionovou hranici. Naopak nejvyšší jednorázově přijatou částkou byl rovný jeden milion korun. Tipsport byl první sázkovou kanceláří vypisující mimosportovní sázky a tak je v poslední době možné u nás sázet nejen na sport, ale také na politické a kulturní události - v současné chvíli například na Oskary, České lvy, SuperStar 2, Českou Miss 2005 či na vypsání předčasných parlamentních voleb v České republice,“ doplňuje Vratislav Randa.

Mezi sázkařské bašty patři Praha, Brno, Liberec, Ústí nad Labem, Uherský Brod, Zlín nebo Ostrava. K nejvytíženějším pobočkám patří liberecká pobočka v obchodním domě Balon, pražský Jágr´s bar či pobočka v Praze na Smíchově Na Knížecí, která jako jediná v republice funguje non-stop.

Sázková kancelář Tipsport je rovněž jedním z nejvýznamnějších sponzorů českého sportu a ve své historii byla nebo stále je partnerem fotbalové, hokejové, basketbalové, házenkářské a volejbalové reprezentace. V současnosti je její největší sponzorskou aktivitou generální partnerství s hokejovou Extraligou – historicky nejkvalitnější ročník nejvyšší české hokejové soutěže tak nese, stejně jako loni, název Tipsport Extraliga.

Oslava otevření 1000. pobočky proběhne pod názvem „Tipsport – 1000. buly“ ve středu 23. února od 19.00 hodin v pražské T-Mobile aréně. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení slovenské rockové legendy Tublatanka, na půvab 12 finalistek soutěže Česká Miss, které vystoupí pouhé tři dny před velkým finále soutěže, nebo na autogramiádu předních českých hokejistů a sportovců, mezi kterými nebudou chybět hokejisté Martin Ručínský, Jiří Šlégr, Jiří Fischer nebo automobiloví závodníci Tomáš Enge a Jarek Janiš. Sázková kancelář Tipsport chápe oslavu jako poděkování sázkařům a sportovním fanouškům, vstupenkou na akci proto bude tiket vsazený u Tipsportu nebo čepice s emblémem Tipsport Extraligy.


Zdroj: Tisková zpráva Tipsport

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FIRMY