Rychlá půjčka pro podnikatele od Kouzelné půjčky

05.09.2013 | , Kouzelná půjčka s.r.o.
FIREMNI FINANCE


Vyřízení půjčky je opravdu rychlé. Do 60 minut od odeslání vaší žádosti o půjčku budete vědět, zda je vaše půjčka pro podnikatele schválena nebo zamítnuta.

Kouzelná půjčka je nebankovní poskytovatel krátkodobých online půjček, který půjčí podnikatelům ve finanční tísni až 10 000 Kč na 2 – 30 dnů. Pro dlouhodobé klienty je připravena půjčka ve výši až 50 000 Kč, o níž mohou zažádat také prostřednictvím SMS.

Kouzelná půjčka má řadu výhod, které mohou podnikatelům ušetřit nejen čas. Hlavní výhodou je jednoduchost a rychlost vyřízení. O půjčku lze zažádat odkudkoliv, kde máte přístup k internetu a mobilnímu telefonu. Na internetových stránkách Kouzelné půjčky vyplníte formulář s žádostí a půjčku a ten odešlete. Nepotřebujete k tomu žádné další dokumenty, ani dokládání vašich příjmů. Žádné podpisy smluv, stačí pouze potvrzení SMS zprávou. Zažádejte o půjčku z vaší kanceláře, z pohodlí domova nebo vaší oblíbené kavárny. Záleží pouze na vás.

Vyřízení půjčky je opravdu rychlé. Do 60 minut od odeslání vaší žádosti o půjčku budete vědět, zda je vaše půjčka pro podnikatele schválena nebo zamítnuta. Bude-li vaše půjčka schválena, do dalších 60 minut budete mít peníze na svém účtu!

Potřebujete zaplatit faktury nebo složenky? Díky unikátní službě Zaplatíme vaše účty za vás Kouzelná půjčka složenky a faktury zaplatí a vy jí peníze vrátíte do 30 dnů, až je budete mít. Rychlá nebankovní půjčka pro podnikatele od Kouzelné půjčky vyřeší vaši krátkodobou tíživou finanční situaci.

Standardní splatnost půjčky pro podnikatele je 30 dnů, můžete však zažádat o prodloužení půjčky za jednorázový poplatek. Půjčka vám nebude dále úročena! Nebudete-li schopni dostát svým závazkům a půjčku splatit včas, je možné domluvení individuálního splátkového kalendáře.

Kouzelná půjčka přistupuje ke svým klientům zodpovědně a v žádném případě je nechce dostat do ještě horších finančních situací. Půjčka pro podnikatele je rychlá, její vyřízení je jednoduché, nejsou k ní potřebné žádné další dokumenty a nabízí také službu Zaplatíme vaše účty, díky níž obdržíte peníze ihned a vaše složenky budou zaplaceny včas.

Autor článku

 

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE