Hypotéky

02.10.2012 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Půjčka, skoro každý z nás už měl s ní zkušenost, nebo právě o ní uvažuje. Je možné ji využít na množství účelů. Neboť v dnešní nelehké době to bez ní častokrát nejde.

Pokud například mladí lidé shánějí bydlení, udělají si doma účetnictví ve svých financích, jen v málo případech, mluvme o těch nejšťastnějších, se obejdou bez hypotéky. Nebo při přestavbě či rekonstrukci staršího domu, i tehdy často vyřizujeme úvěr na přestavbu, to je také finančně náročná záležitost.

Různé banky nabízejí množství hypoték s podmínkami, které jsou ochotny ušít takříkajíc na míru každého klienta. Někdy dokonce nepotřebujeme ani zástavní právo, takže vyřízení takovéto půjčky nebude velmi zdlouhavé a složité. Často i mnozí podnikatelé využívají při zakládání společnosti nějakou hypotéku na start jejich podnikání. I osoby samostatně výdělečně činné často v začátcích svého podnikání využívají na rozběh různé rychlé půjčky pro živnostníky.

Možností je skutečně mnoho, stačí jen dobrá informovanost a určitě každý najde řešení své situace. Nevím, jestli jste už slyšeli o tzv.. americké půjčce. Jedná se o speciální hypoteční úvěr. Jde vlastně o financování založené úvěr s vlastnostmi hypotéky, výhodou je, že klient nemusí bance dokladovat, na co půjčené peníze použil. Splatnost této hypotéky se pohybuje v rozmezí od několika letech až po více než 20 let. Klient si může nastavit nižší splátky, které velmi nezatíží jeho rozpočet. Stačí se zastavit v bance nebo u nějakého finančního poradce a ten vám pomocí kvalitního notebooku snadno zjistí, jaké máte právě vy možnosti a za pomoci toneru vám je i vytiskne. Vybavení americké půjčky je trochu složitější a zdlouhavější, nakolik je třeba založení nemovitosti, která musí být oceněna znalcem. Americké hypotéky už iu nás poskytují téměř všechny banky.

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT