Nepodceňujte cestovní pojištění, když jedete do USA

25.08.2011 | , PR text
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Země, kde sny se stávají realitou. I to pro mnohé znamenají Spojené státy. Podařilo se vám získat vízum a už se chystáte na cestu? Ještě než nastoupíte do letadla, nezapomeňte na jednu důležitou věc. Pojištění na cesty se vám v USA bude hodit možná víc než v jiných zemích.

Odstrašující ceny ošetření

Spojené státy jsou, co se týká lékařského ošetření, poměrně specifické. Ceny ošetření a nejrůznějších nemocničních zákroků je výrazně vyšší než v jiných zemích, což se také musí odrazit u cestovního pojištění. To je sice dražší, ale je pořád lepší si zařídit cestovní pojištění online doma než se dostat do finančních potíží ve Spojených státech. Věděli jste, kolik stojí vyšetření u amerického zubního lékaře? Za akutní zánět nebo vyvrtání zubu si účtují v přepočtu nejméně 5000 Kč. A takový převoz do nemocnice by vás mohl přijít na stovky tisíc korun. Ještě stále váháte, zda si sjednat cestovní pojištění online?

Pojištění do USA přes internet

Při internetovém vyplňování údajů u pojištění na cesty si dejte pozor na pár věcí:

  • Neznalost neomlouvá. Pročtěte si důkladně, na co všechno se cestovní pojištění online vztahuje a jak se dá v krizových situacích postupovat. K dispozici vám obvykle bude v zahraničí asistenční služba pojišťovny.
  • Pojištění na cesty může mít různý charakter a každý typ se liší v doplňkovém pojištění. Vyplatí se připlatit si alespoň za pojištění odpovědnosti za škodu. Buďte připraveni na všechno.
  • Chystáte se na adrenalinové zážitky? Vzhledem ke zvýšenému riziku, jež sebou nesou adrenalinové aktivity, je vhodné připojištění. Výlohy vám nikdo neproplatí, pokud si připojištění nesjednáte.

Vsaďte na jistotu. Nikdy nevíte, co vám život přinese!

Autor článku

Firemni aktualita  

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT