Počítačové podnikání

09.02.2011 | , PR text
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Máte rádi počítače a veškerou výpočetní techniku, založte si vlastní podnikání. Není nic lepšího než podnikat s tím, co je Vaším koníčkem a co Vás baví.

Chcete si založiť firmu, ale zalekli jste se v momentě, jak Vám úředníci oznámili, že i když si vybavíte desítky potřebných dokumentů a zaplatíte nezbytné poplatky nemáte jistotu, že Vám Vaše podnikání příslušný soud schválí. A v úvahu musíte vzít i fakt, že legislativa se neustále mění a novelizuje. Zkuste se obrátit na odborníky, kteří vše vyřídí za Vás a vy nebudete muset nikam běhat a nic vyřizovat. Společnost venice zakládá firmy již od 319 €. Pracovníci společnosti ve Vašem jménem zajistí zápis firmy do obchodního rejstříku, živnostenské listy, registraci firmy na daňovém úřadě a všechny ostatní náležitosti.

Založení sro je pro Vás výhodné i v případě, pokud budete chtít prodávat výpočetní techniku, notebooky, ThinkPad, iPad, zda EliteBook, protože pokud by ste podnikali jako živnostník, ručili by ste za své podnikání celým svým majetkem, naproti tomu při sro ručíte za závazky společnosti pouze do výše základního kapitálu. Hlavním důvodem, proč se většina podnikatelů rozhodne pro sro a ne pro živnost je fakt, že jako sro máte lepší prestiž, a také jako sro působíte na budoucích klientů a obchodních partnerů mnohem lépe. Za sídlo spoločnosti si můžete na začátek určit i místo Vašeho bydliště a později si jej změníte, samozřejmě musíte počítat s tím, že za každou změnu budete platit určitý poplatek.

Nejlepší prezentaci své firmy si zajistíte kvalitní webovou stránkou. Pro začátek si můžete zakoupit nejlevnější webhosting jen 0,50 € na měsíc, při kterém budete mít k dispozici 50 MB prostor pro prezentaci Vašeho webu a jednu emailovou adresu. Pokud Vám tento prostor nebude stačit, jednoduše si zakoupíte balík s vyšším prostorem.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT