Lidl nabízí vlakové jízdenky po celé ČR za 199 Kč

01.11.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


1.11.2010 Prodejny Lidl nabídnou od 4. listopadu všem svým zákazníkům možnost zakoupit si speciální síťovou jízdenku Českých drah ČD NET LIDL za pouhých 199 Korun. Díky této jízdence budou moci všichni její vlastníci 17. listopadu, na den boje za svobodu a demokracii, vycestovat po celé České republice. Akce se koná již po čtvrté a vždy se setkala s velkým zájmem nakupujících.

Dobu 17. listopadu 1989 si jistě mnozí pamatují. Společnost Lidl se rozhodla tento významný den spojit s možností vycestovat kamkoliv po České republice tam a zpět za pouhých 199 Kč. Prodej poukázek na jízdenku, které budou moci jejich majitelé vyměnit na nádraží za speciální síťovou jízdenku Českých drah, bude probíhat ve všech prodejnách Lidl od 1. do 14. listopadu. „Předešlé akce pořádané ve spolupráci s Českými drahami se setkali s velkým zájmem ze strany zákazníků. Chceme jim dát najevo, že prodejny potravin Lidl nabízejí vždy něco navíc.,“ řekla Sandra Kipeťová, tisková mluvčí společnosti Lidl Česká republika

Diskontní prodejny Lidl navazují na dlouhodobou spolupráci s Českými drahami, když první podobnou akci uspořádali v říjnu a prosinci minulého roku. Během obou termínů se prodalo více jak 28 000 jízdenek.

Autor článku

Tiskovka