Mimořádná splátka úvěru a předčasné splacení u GE Money Bank zdarma

04.10.2010 | , GE Money Bank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


4.10.2010 GE Money Bank reaguje na požadavky klientů po větší flexibilitě při splácení spotřebitelského úvěru Expres půjčka a nyní jim umožňuje uskutečnit bez jakéhokoliv poplatku či sankce mimořádnou splátku nebo úvěr předčasně splatit.

Týká se to všech klientů, kteří si zřídí Expres půjčku od 1. října do konce roku 2010. Přičemž možnost bezplatné mimořádné splátky či předčasného splacení budou mít po celou dobu trvání půjčky, která může být od 24 až do 96 měsíců.

„Vedle výhodné úrokové sazby, která se u Expres půjčky pohybuje od 5,7 % p. a., je pro klienty důležitá i flexibilita a volnost při splácení půjčky. Proto jsme jako jeden z významných atributů Expres půjčky již dříve zavedli nastavení data měsíční splátky, podle toho, kdy to klientům nejlépe vyhovuje – například s ohledem na datum výplaty - a v případě potřeby ho během čerpání úvěru měnit. Nyní přicházíme s možností bezplatné mimořádné splátky či předčasného splacení Expres půjčky. Podobnou cestou jdeme i u dalších úvěrových produktů, když jsme například nyní umožnili zdarma ročně splatit až 20 % výše hypotéky,“ řekl Milan Voldřich, manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank.

Podle výzkumu GE Money Bank označilo 90 % dotázaných (reprezentativní vzorek české populace) flexibilitu v oblasti splácení za nejdůležitější atribut bankovního úvěru. Váha této vlastnosti úvěru pro klienty českých bank stále roste, protože v roce 2008 označilo za důležitý tento atribut 81 % dotázaných. Flexibilitu při splácení si klienti spojují s možností předčasné splátky, výběru data splátky, počtu splátek či možnost mimořádné splátky.

Expres půjčka je neúčelový úvěr ve výši od 30 do 600 tisíc korun, u kterého GE Money Bank nevyžaduje žádné zajištění, přičemž o poskytnutí rozhoduje na počkání. Do 5 minut od podpisu smlouvy, má již klient peníze na účtu. Dobu splatnosti si zákazníci mohou standardně zvolit podle svých požadavků v délce 24 až 96 měsíců.

Podmínky k získání úvěru

K získání Expres půjčky musí být klient starší 18 let, mít trvalé bydliště na území České republiky a trvalý zdroj příjmů. Dále je zapotřebí mít založený běžný účet u GE Money Bank, ze kterého se budou hradit splátky. Ten lze velice rychle a zdarma založit přímo na pobočce.

Expres půjčka je dlouhodobě jednou z nejoblíbenějších půjček v České republice. V roce 1999 byla prvním neúčelovým, nezajištěným spotřebitelským úvěrem s vyřízením na počkání na českém trhu.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT